Hogyan tudnám őket össze szoktatni? (FONTOS)
Van egy 2,5 éves Német dog Kan om,nem igazán szereti az idegen kutyákat,sőt!
És menhelyről "elkell" hoznom egy kutyát,aki nagyon a szívemhez nőtt egy felnőtt Rottweiler Kant.
Hogyan tudnám összeszoktatni őket,anélkül,hogy szétszedje a Dog a Rotit
(ELNÉZÉST TEGNAP MÁR FELTETTEM ,EZT A KÉRDÉST,DE JŐVŐ HÉTEN HOZOM HAZA A MENHELYRŐL A KUTYÁT ÉS NEM TUDOM MI TÉVŐ LEGYEK. DE VAN KÉT NAGY KENELEM)
Kérj meg valakit, hogy segítsen neked. Vidd el a dogot a menhelyhez és kérj meg valakit, hogy hozza ki a rotit. (persze mindkettőt pórázon). Sétálgassatok kicsit egymás közelébe. A jövőhétig még van egy kis időd. Próbáljatok napi egy ilyen ismerkedős sétát beiktatni.
Esetleg mindegyik kutyától vihetnél a másiknak szagával átitatott rongyot, hogy szokják egymás szagát.
Phű, nem tudom mi van veletek, csak most olvastam a kérdést.
Elég rossz időszakot választottál, tüzelésidőszak van. A 9 éve többnyire békében egymás mellett élő 2 kan kutyám ma egymásnak esett 2-szer is. Ilyenkor mindig megbuggyannak egy kicsit.
Én kölyökkutyát fogadtam be 5 éve, a falkavezérem szét akarta szedni. 2 hónapig nem mertem felügyelet nélkül együtt hagyni őket. Aztán szépen összeszoktak, de kölyöknél könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!