Hogyan tudnám magamhoz szoktatni?
Sziasztok! Van egy idestova 10 hetes szuka rottweilerem,6 hetes korában került hozzám,de sajnos a munkám miatt keveset tudtam vele foglalkozni,el is kellett utaznom,így anyukámra maradt. Most viszont szeretné átköltöztetni hozzám,de sajnos (bár tudom az én hibámból) anyukámat szereti a legjobban,nagyon ragaszkodik hozzá.Náluk nem maradhat,mert pici a lakásuk egy ekkora mozgásigényű kutyának. Mit tegyek,hogy engem "szeressen a legjobban" ? Előre is köszönöm!
21l
A kutyát soha nem a lakásban kell lemozgatni, ez ne legyen kifogás. A lakáskutyáknak általában sokkal aktívabb életük van a kertieknél, mivel velük kénytelenek a gazdák napi háromszor sétálni, találkoznak emberekkel, kutyákkal, helyzetekke, meg úgy általában több dolog történik egy lakótelepen, mint egy csendes családi házas utcácskában.
A kötődéshez pedig foglalkozás kell, minél több, és az sem árt, ha tekintélyt szerzel a kutya szemében (ezügyben olvasgass a falkavezérségről).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!