Segítséget, tanácsot szeretnék kérni! Mi lehet az
argentín dogommal?
Figyelt kérdés
Van egy argentín dog-om, januárban lesz 5 éves. Az utóbbi időben furcsán viselkedik. Lenyomja a fejét a földre és hangosan nyüszít. Ilyenkor általában falevél van a szájában. Ha felkel, félrehajtott fejjel céltalanul szaladgál a kertben. Ha odamegyek hozzá, boldogan játszik, ugrál. Aztán folytatja ezt hogy lefekszik és sírdogál. A fogait a talajhoz nyomja, picit a nyála is folyik. Enni eszik rendesen, és a vizet is issza. Az orra hideg és nedves, nincs lefogyva, súlya ideális.
Nem lehet, hogy kilyukadt valamelyik foga?Lehet akár egy nagyon apró, parányi, alig látható lyuk is nagyon fájdalmas!
Amiatt írom ezt, mert a fogait a földre nyomja.Ha nekem fáj, én is nyomkodom mindenfélével, amivel csak tudom, ezzel tompítva a fájdalmat.
2012. okt. 11. 11:32
2/9 anonim válasza:
Én is a fogára gyanakszom, azt kellene megnézetni.
2012. okt. 11. 11:38
3/9 anonim válasza:
Nézesd meg dokival. Az orra amúgy semmit nem jelez az egészségi állapotával kapcsolatban, azt hiába nézegeted.
2012. okt. 11. 11:51
4/9 anonim válasza:
Szerintem is a fogával lesz gond .
2012. okt. 11. 11:55
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,délután irány a doki.
2012. okt. 11. 11:57
6/9 anonim válasza:
Elnézést, off lesz, de szeretnék megkérdezni, hogy mennyire domináns a kutya? Emberekkel, és kisállatokkal szemben?
Egy argentin dog keveréket szeretnék örökbe fogadni. Habár nagyjából tisztában vagyok a fajtával, ismeretségemben is van, mégis mindenki mást mondd. Örülnék a Te véleményednek is.
2012. okt. 11. 12:58
7/9 anonim válasza:
ma 12:58
Hogy a kérdező kutyája mennyire domináns, miként viselkedik, egyáltalán nem fog neked segíteni . Az általad említett kutya keverék. Bármelyik fajtából hozhat bármilyen viselkedést. Még azonos fajtán belül sem egyformák a kutyák.
2012. okt. 11. 13:13
8/9 A kérdező kommentje:
A mi kutyánk nagyon nyugodt,kiegyensúlyozott.Családszerető,kiváló őrző-védő.A kert nagy,van helye mozogni,ez sokat számít,szüksége van területre.Kapun nem megy ki,házba nem megy be.Járókelők nem nagyon érdeklik,de ha megáll valaki a kerítésnél,hát jobb ha odébb áll.Családtagokat nagyon védi,főleg a feleségem és a lányaimat.Macskákat csak ímmel-ámmal kergeti,vakondot nem csípi,sem a sündisznót.A papagájunkat viszont még csak meg sem ijeszti.A szomszéd kutyája nem idegesíti.Ami a környezethez tartozik azt elfogadja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!