Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Pici baba mellé amerikai...

Pici baba mellé amerikai staffordshire? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Novemberben szülöm meg a babám itthon tudok maradni, mert elég jó az anyagi hátterünk.

Kb. 2 éve ment el egy szeretett kutyusom, aki menhelyről lett elhozva és végig kísérte a fiatalságom. Agresszív volt a többi kutyával, de sokat olvasgattam és sikeresen le neveltem minden rossz szokásáról, minta kutyává nőtte ki magát.

Előző kutyáink is menhelyről voltak, és most szeretném egyszer megélni, hogy a kölyök kutyust látom fölnőni.

Arra gondoltam, hogy ha a pici 1-2 éves lesz és már megszokom a ritmusát veszek egy am. staffot, nagyon megszerettem ezt a fajtát, szóval arra nem vagyok kíváncsi, h ilyen vadak, meg olyan vadak, mert csak nevelés kérdése, és érzek magamban erőt, h jó kutya legyen és a gyerekem/gyerekeim mellett nőjjön föl.

Vannak e tapasztalatok am.staff-gyerek viszonyokkal kapcsolatban? Mire kell nagyon felkészülnöm?

2009. aug. 6. 10:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintetek fajta gyűlölő vagyok?Hát szerintem előzőleg amit írtam,abban nem ocsmáróltam ezt a kutyafajtát csak leírtam egy kellemetlen történetet!És ha nem szeretném a staffikat akkor nem írtam volna azt h én is ajánlom gyermek mellé!
2009. aug. 7. 11:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem rád értették hanem a lepontózora.
2019. jan. 6. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!