Mennyit ér egy 1 éves mopsz TK. Nélkül? Egészséges és nem volt fedeztetve.
Micsoda ötlet, én is eladom a három kutyám. Csak "sajnos" ivartalanítva vannak, így lehet hogy nem adnának értük annyit...
Szánalmas a magyar állattartási kultúra...
ÓÓÓ de legalább van három. Még ha nem is érnek annyit, azért a házat csak megmented!? Ivartalanítva? Minek? Pedig szaporíthatnád is őket.....gondolj csak bele mennyi hasznot is húzhatnál belőlük.....
Na mindegy, hihetetlen tényleg hogy mik vannak... kiborító.... Én már olyat is láttam hogy a kutyát fűnyíróra cserélné, vagy fiatalabb ugyan olyan fejtájú kutyára....... kész vicc..
Hát igen jól meg is bántam. Nem baj, talán még így is el tudom őket adni annyiért amennyiért vettem őket, és akkor 280ezer forintból megmentem a házam.
Ilyet hirdetést már én is láttam, felháborít!
Mert ő pénzt akar csinálni a szegény mopszliból, hogy megmentse a házat vagy valami mást, nem is értem......
Egy mopsz tartása egyátalán nem kerül sokba!!!!!!!!!
Vietnámi éttermek környékén érdeklődj, ott "váltják" mostanában legjobban a mopszokat.
Plusz pénzt kapsz, ha segítesz levágni és megsütni.
Amúgy meg szégyelld magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!