Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyit ér egy 1 éves mopsz...

Mennyit ér egy 1 éves mopsz TK. Nélkül? Egészséges és nem volt fedeztetve.

Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 14:09
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
63%

Micsoda ötlet, én is eladom a három kutyám. Csak "sajnos" ivartalanítva vannak, így lehet hogy nem adnának értük annyit...

Szánalmas a magyar állattartási kultúra...

2009. aug. 7. 19:16
 32/37 anonim ***** válasza:
71%

ÓÓÓ de legalább van három. Még ha nem is érnek annyit, azért a házat csak megmented!? Ivartalanítva? Minek? Pedig szaporíthatnád is őket.....gondolj csak bele mennyi hasznot is húzhatnál belőlük.....

Na mindegy, hihetetlen tényleg hogy mik vannak... kiborító.... Én már olyat is láttam hogy a kutyát fűnyíróra cserélné, vagy fiatalabb ugyan olyan fejtájú kutyára....... kész vicc..

2009. aug. 7. 19:40
 33/37 anonim ***** válasza:
63%

Hát igen jól meg is bántam. Nem baj, talán még így is el tudom őket adni annyiért amennyiért vettem őket, és akkor 280ezer forintból megmentem a házam.

Ilyet hirdetést már én is láttam, felháborít!

2009. aug. 7. 19:47
 34/37 anonim ***** válasza:
55%
Válaszolj már a kérdésre: MIÉRT PÉNZÉRT AKAROD ODAADNI, HA OLYAN FONTOS NEKED????? Nem lebarmozni kell az embereket, hanem megmagyarázni, hogy miért nem ajándékozod oda egy kutyabarát családnak??
2009. aug. 7. 20:24
 35/37 anonim ***** válasza:
63%

Mert ő pénzt akar csinálni a szegény mopszliból, hogy megmentse a házat vagy valami mást, nem is értem......

Egy mopsz tartása egyátalán nem kerül sokba!!!!!!!!!

2009. aug. 7. 20:49
 36/37 anonim ***** válasza:
39%
Adja el az autóját, a biciklijét vagy bármit, de ne a kutyáját. Nincs az a sz@r helyzet, amit egy kutya eladásával lehetne helyrehozni! Ez hülye
2009. aug. 8. 13:43
 37/37 anonim ***** válasza:
55%

Vietnámi éttermek környékén érdeklődj, ott "váltják" mostanában legjobban a mopszokat.

Plusz pénzt kapsz, ha segítesz levágni és megsütni.

Amúgy meg szégyelld magad!

2009. aug. 8. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!