Mennyit ér egy 1 éves mopsz TK. Nélkül? Egészséges és nem volt fedeztetve.
Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 14:09
11/37 anonim válasza:
Bocs, de akkor is rendkívül nehezen tudom elképzelni, hogy egy 5-6 kilós kutya etetése anyagi romlásba dönt titeket. A helyigényéről már ne is beszéljünk. Az én beteg és idős menhelyi kutyám teljes biztonságban érezheti magát mellettem, mert egy albérletbe is vinném magammal és csak ő kapna enni, ha kettőnknek nem jutna. Igenis a kutya vállalásánál kell eldönteni, hogy egy életre szól-e. És ez nem elsősorban anyagi kötelezettség (hogy is lehetne egy 6 kilós kutyánál...), hanem gondolkodásmód kérdése. Gondolom nem a kutya árából fizeted ki a házat. A kutya társ és nem anyagi erőforrás!
12/37 anonim válasza:
Biztos én vagyok a konzervatív hülye, de a legutolsó dolog amitől megválnék, az a kutyám lenne. (pedig csak egy kis befogadott keverék!)
Hogy mennyit ér? Nekem ennyit.
13/37 anonim válasza:
Ha kan, akkor vállalj vele 20 ezerért fedeztetést. Ha szuka, akkor keress ingyen fedező kant és a kölyköket add el 50 ezerért, és vegyél egy TK-t aszóban forgó kutyának. És akkor 80 ezerért is eladhatod.
14/37 anonim válasza:
Jézusom. Az utolsó totál hülye. Ne bíztasd már szaporításra!!!
15/37 anonim válasza:
Utolsó,te hogy írhatsz ilyeket????
16/37 anonim válasza:
"vegyél egy TK-t aszóban forgó kutyának"
Ez egy totál barom...
17/37 anonim válasza:
hogy lehet törzskönyvet venni??? :D
18/37 anonim válasza:
A kérdésen és a válaszokon a magyar átlag morálját láthatjuk. Sajnálom azt, aki még meglepődik ezen... Egy ország milyensége lemérhető annak állattartásán. Sajnos lehet törzskönyvet venni:((( Már megosztottam egy másik kérdés kapcsán, de a kutya tartását jogosítványhoz kötném. Sok sikert a mopszért vett házzal!
19/37 A kérdező kommentje:
Ti azt hiszitek szórakozásból tenném?
Ide csak olyanok járnak akik csak lehurrogni tudják az embert?
2009. aug. 5. 15:24
20/37 anonim válasza:
Ide szerencsére egyre inkább a felelős állattartók is járnak, ezért a felelőtlen magatartást bizony véleményezik is. Nagyon remélem, hogy előbb-utóbb megváltozik a világ és az emberek gondolkodása és nem lesz több ilyen kérdés, ami a jóérzésű emberek igenis joggal felháborítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!