Mennyit ér egy 1 éves mopsz TK. Nélkül? Egészséges és nem volt fedeztetve.
TK nélkül hol ér 50-70 ezret? Annyiért kölyköt vesz talán még tk-s is.
Tk nélkül 20-max50 körül,és itt pici kölykökről van szó.
1 évese szerintem örülj,ha ajándékba elviszi valaki.
50ezer egy kiskutya (expressz.hu).
Valaki többet kiad a nagy kutyára, hiszen oltásokkal, felszereléssel, nevelve, szobatisztán kapja...
Egyenlőre csak érdeklődtem.Mert sajnos egyre jobban úgy állunk,hogy lehet ,hogy SAJNOS meg kell válnom tőle.
Mindent elkövetek,hogy ez ne történjen meg de ha választanom kell,hogy a házam maradjon meg vagy a kutya akkor sajnos el kell adnom.
Azok akik lefik@znak ezért valószínű biztonságos anyagi helyzetben vannak.Mi is abban voltunk mikor vettük a mopszunkat.És álmunkban sem gondoltuk,hogy idáig fajulhatnak a dolgok.Úgyhogy soha ne mond azt hogy soha!
szerintem inkább jó gazdit keress neki, szóval ne a pénz domináljon, hanem hogy rendesnek tűnik-e a jelentkező. mondjuk ha idős ember vagy gyerekes család, akkor jobb helyen lesz, mintha egy szemét szaporító vinné el!
szorítok, hogy jó gazdit találj neki!
ui. nincs olyan ismerősöd, akinél lehetne? akkor tudnád látogatni is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!