Katalin79 kérdése:
Mire számitsak?
Figyelt kérdés
nem akarom részletezni linkelni,amin idáig átmentünk,a lényeg a héten megkapta a védöoltást,ez volt kedden, szerdán hányt,hivtam dokit mondta ha nem javul menyjünk be, csütörtökön semmi baja,viszont éjszaka arra keltünk fojamatosan hány,reggel véres kaki,pénteken irány orvos azt mondta bélgyulladás, szurik,meg idehazára kaptunk port amit vizbe kell beáztatni és azzal itatni,meg valami pasztát,szombaton még ivott rendesen,estére viszon nyüszitésre keltem, a szája zárva nem tudtam itatni se mert kicsorgott a száján,8 körül kezdett kimeredni látszott,hogy feladja,este fél 10-ig járkáltam vele az udvaron,az ölembe tartva,mikor már lebillent a feje akkor tettem ki a mellékhejiségbe hogy a kislányom ne lássa hogy elpusztult,reggel kimentem,hogy elássam mert felvoltam rá készülve ez lesz,erre ott ült a dobozba,gyorsan behoztam szinte el se hittem,meg itattam, most fekszik nyüszög de néha járkál és mindig az ölünkbe kéreckedik, meddig tart ez az állapot ? holnap viszem megint dokihoz2012. okt. 7. 09:51
1/18 anonim válasza:
Emlékszem a kérdésedre.
A doki nem tesztelte le parvóra???
2/18 A kérdező kommentje:
azt mondta nem parvo ,szegény nem evett már 3-4 napja,inni néha iszik néha én itatom
2012. okt. 7. 10:02
3/18 anonim válasza:
Pedig a hányás és a véres kaki nagyon arra utal. Miből állapította meg? Ránézett és azt mondta nem parvó?
Attól, hogy megkapta az oltását, még lehet parvós!
4/18 A kérdező kommentje:
megvizsgálta, meg vett ki székletet,láza nem volt de a hasa érzékeny volt tapintásra,ma már nem volt véres a széklete, a hányás se volt véres, lehet hülyén hangzik de lehet bélgyulladás az acana táptol? mert mig happy dogot kapott semmi baja miota kevertem közé akanát, hasfájos,a doki a korona virusra gyanakszik
2012. okt. 7. 10:13
5/18 A kérdező kommentje:
mennyi esélye van? most 2 honapos ,mit tehetnék ithon érte addig mig nem jutunk le holnap? hideg tenne jot neki? hisz kint tért magához, máshol meg azt olvastam meleg hejen kell tartani, tanácstalan vagyok mert mindenki mást mond, egyik doki friss levegöre vigyem ki a másik doki meg,tartsa meleg helyen :-( már lassan én is feladom
2012. okt. 7. 10:17
6/18 anonim válasza:
Mennyi tápot kevertél a régihez? A kutyák érzékenyek a hirtelen étrendváltoztatásokra!
7/18 anonim válasza:
Corona vírus is lehetséges, most megnéztem. Neten azt írják, hogy akár 2 hétig is elhúzódhat. Táptól nem hiszem, ha nem bírná a pocija, max. fosizna.
Gondolom diétát javasolt a doki ill. a kiszáradásra nagyon figyeljetek!
8/18 anonim válasza:
Ha Corona vírus, akkor nagyobb az esély a gyógyulásra.
Én nem tartanám kint, a szervezetének minden erőre szüksége van a gyógyulásra, nem szabad felesleges energiát pazarolnia arra, hogy ne fázzon. Láza van?
9/18 A kérdező kommentje:
orra nedves,nem reszket lázát megprobálom megmérni, acanát nem sokat kapott a tápjához, enni nem akar itatom azzal a fojadékkal amit a doki adott
2012. okt. 7. 10:24
10/18 A kérdező kommentje:
épp ebbe a pillanatba hányt rengeteg, olyan mint a slejm, fehér áttetszö nyálkás, és már nem nyüszög alszik ,ez mitöl lehet? félek az éjszakátol már elöre rettegek kibirjuk-e reggelig,
2012. okt. 7. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!