Mire számítsak?
az utcán voltunk sétálni tegnap délitán a 11 hónapos kuvaszommal,de követett egy bácsi és nagyon közel jött hozzám,sokáig követett,majd beállt elém és megragadta a karomat és elkezdett rángatni,de a kutyám beleharapott a karjába.a bácsi megfenyegetett,hogy keményen megbánom,szüleimnek szóltam,de csak holnap estére érnek haza,nagyon félek,kutyát beengedtem a lakásba,nem merek kimozdulni,mi lesz,ha feljelenti a szüleimet és a kutya kerül bajba,mért harapta meg a kutya a bácsit?
14/L
A kutya csak vedett teged!
Ez a dolga,hogy vedje a gazdijat!
Elso vagyok
Nincs miert feljelentse a szuleidet,mert ez olyan mintha "onvedelem" lett volna
Kicsilány, nincs mitől félned, nyugi. Gondolom (remélem) nem mondtál meg semmilyen személyes adatot, pl. nevedet, lakcímet, szüleid nevét, bármit.
Akit itt fel lehetne jelenteni és akinek félnie kéne az a "bácsi". Mit akarhatott tőled? Miért ragadta meg a karodat és kezdett el rángatni? Mondott valamit, hogy mit akar tőled? Lehet, hogy egy szatír vagy pedofil volt?
Ne félj, de nyugodtan gondold át a történteket, beszéld át alaposan a szüleiddel, és ha kell idézd fel magadban, hogy hogy nézett ki, hogy tudj minél pontosabb személyleírást adni.
Máskor ilyen esetben ne ijedj meg, nem foghatja meg a karodat sem, és másodat sem egy vad idegen ember csak úgy. Ezt ne engedd meg egy idegen felnőttnek, ha nincs más megoldás kezdj kiabálni, hívj segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!