Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyibe kerül egy Angol Bulldog?

Mennyibe kerül egy Angol Bulldog?

Figyelt kérdés
Kölyök.

2012. okt. 6. 21:42
 1/6 anonim ***** válasza:
54%
Attól függ,hogy milyen célra veszed.Ha kiállításokra,tenyészkannak akarod,akkor az jóval 100.000+ Én az én angol bulldogomat 40.000ért vettem,mert nem járhatna versenyekre.Az előző bulldogomat pedig ingyen kaptam,mert vak volt az egyik szemére.Szóval 100E fölött kezdődik.
2012. okt. 6. 22:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Ilyen kedvtelésből! Sétáltatás meg ilyenek
2012. okt. 6. 22:24
 3/6 A kérdező kommentje:
És ha kölyök akkor is 100.000Ft?
2012. okt. 6. 23:20
 4/6 anonim ***** válasza:

neked sokba!

miért? mert olcsó buldognak az állatorvos a legjobb barátja!

a legdrágábbak között van ,mivel mesterséges megtermékenyítés, császárral szülnek, tehát sokba van míg megszületik.

és rengeteg betegségük van.

ezért , amikor olcsón veszed ,jusson eszedbe,hogy az állatorvos mostantól a család közeli barátja lesz.

ha meg nem, úgy adj hálát a sorsnak,istennek, és mindenkinek , de erre sajnos kevés az esély! :(

a reális áruk 150 ezer körül van.

2012. okt. 7. 18:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Az csinos ár :S
2012. okt. 10. 20:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Sokba. Mondjuk veszel egy kölyköt 100-120 ezerért, amit még össze is spórolgatsz valahogy. De utána etetned kell őt jó minőségű táppal, oltások, és az egyéb állatorvosi költségek. Még ha nem is egy beteges kutyát "fogsz" ki, akkor is előfordulhat, hogy megbetegszik, ami elég sokba tud kerülni. Ha esetleg komolyabb baja is lesz, ami mondjuk műtétes, akkor meg ne is beszéljünk róla.

Az én bulldogom most egy éves. Nem mondanám betegesnek,és így is elég sokba van. Mondjuk nálam ő az első, inkább rá költök, mint magamra. :)

2012. okt. 22. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!