Nöstény vagy Kan kutyus legyen?
Véleményem szerint nem vegyél palotapincsit. Ritka ellenszenves egy kutya.
Inkább kant vegyél, hogy eszedbe ne jusson még véletlen sem szaporítani.
2009. aug. 4. 22:34
lány kutyák kedvesebbek, puhábbak, viszont tüzeléskor borzasztó, szédszedik a kerítést.
fiúk kutyák meg összepisilnek mindent, meg szökdösni akarnak.
ettől most nem lettél okosabb:D
2009. aug. 4. 22:39
2009. aug. 4. 22:42
4/19 anonim válasza:
Sztem nagyon cuki kutyák :) és am. ha Ő palotapincsit akar venni akkor had vegyen! :) am. sztem nőstény legyen :) legalábbis én biztos nőstényt vennék márpedig azért mert mikor elérnek abba a bizonyos korba h elkezdik érdekelni az ellenkező nem kutyái akkor talán a nőstényekkel bizonyos szempontból könnyebb :) de ezt csak én gondolom így. nem biztos h így is van :)
2009. aug. 4. 22:43
22.39: Erre találták fel (többek között) az ivartalanítást.
2009. aug. 4. 22:43
6/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!Kedves 22:34!!Mért ellenszenvesek neked ezek a kutya fajták?tényleg kiváncsi vagyok:)
hát nekem volt már 2 lány kutyám, most pedig egy fiu van :D szerintem a lány jobb volt... a lány kutyáim nem voltak szökösek, akkor sem ha tüzeltek, nem volt velük semmi gond :) (nekem legalábbis :D). a fiu pedig megvan örülve, ha meglát egy tüzelö szukát, hiába okos megminden...akkor is meglog...átvált süketbe :D:D hát nekem ez a tapasztalatom, de valoszinű nem mindenki gondolja igy :)
2009. aug. 4. 23:08
23.08. Neked is mondom, erre találták ki az ivartalanítás többek között, ami a felelős állattartás egyik alappillére. Ha ivartalaníttatod akkor nem szenved a kutya ha tüzelnek a szukák, nem szökik, ezáltal nem verekszik össze más kanokkal, nem ütik el. Persze ehhez a magyar embereknek még fel kéne nőni agyilag, de messze is van az még...
Kérdező azért, mert ahánnyal én eddig találkoztam, mind egy kis ideggörcs volt, ugat, forog maga körül, szétszedi a kerítést, bokára megy stb.
2009. aug. 4. 23:19
9/19 A kérdező kommentje:
Szívesen. Hozzáteszem, ehhez biztos az is közrejátszik, hogy a gazdi nem nevelte meg a kutyákat. Sok szerencsét, és jó kutyázást!
2009. aug. 4. 23:27
Kapcsolódó kérdések: