Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak, ha nem eszi az...

Mit csináljak, ha nem eszi az acanát a kiskutyus?

Figyelt kérdés
8 hetes kiskutya, vettem neki acanát... megeszi, de nem sokat eszik belőle, és ha véletlenül a macska leejt egy falatot a kajájából, ráugrik és megeszi, valószínűleg jobban ízlik neki... hogyan tudnám mégis megszerettetni vele az acanát?
2009. aug. 4. 19:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
2009. aug. 6. 19:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Megint a Pites!!! Nagyon szép tényleg a kutyusod büszke lehetsz rá,szép arányos a teste és a feje is szép,jó nagy feje lesz!!! Vigyázz rá és ami nagyon fontos ne dőlj be neki ha esetleg olyat tesz mert nagy "szajhák" hihetetlen nagy színészek:D:D:D majd teszek fel képet én is csak nem raktam fel a gépre az newpicturékat!!! de iwiwen megtalálható A.P.B.T. Rafi néven...
2009. aug. 7. 08:37
 13/15 A kérdező kommentje:
Aranyos, bár egy csomó képet nem nyit meg nekem ez az sz@r iwiw :) mennyi idősen vágattad a fülét?
2009. aug. 7. 09:22
 14/15 anonim ***** válasza:
szia! 5 hónaposan,de nem bántam meg most leszünk egy évesek lassan! a 10 hónaposan mappa óta nőttünk egy kicsit,még csak most fogjuk elkezdeni vele a tömegnövelést!!! kiváncsi leszek rá!!! én am kimondottan a fülvágás mellett vagyok,sztem ugy szép egy sztafi vagy pit ha vágva van,sokkal karakteresebb az arca tőle!!! persze először úgy voltunk vele h nem vágjuk meg h aranyos füllel is,de aztán mégis meggondoltuk magunkat és most h visszanézem a képeket "csúnya" volt füllel,nem tetszik úgy,5hónaposan meg alapból nagyon aránytalanok a kutyák nah ott tette fel a pontot az Í re h menni kell vágni!!!
2009. aug. 7. 11:42
 15/15 A kérdező kommentje:
igen, én is mindenképp meg akarom neki csinálni, de szerintem 3 hónapos kora előtt, meg ivartalanítást is, bár a párom nagyon ellenzi, lehet azért mert férfiből van :D de mindegy neki jobb leesz úgysem szeretném fedeztetni :)
2009. aug. 7. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!