Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak, ha nem eszi az...

Mit csináljak, ha nem eszi az acanát a kiskutyus?

Figyelt kérdés
8 hetes kiskutya, vettem neki acanát... megeszi, de nem sokat eszik belőle, és ha véletlenül a macska leejt egy falatot a kajájából, ráugrik és megeszi, valószínűleg jobban ízlik neki... hogyan tudnám mégis megszerettetni vele az acanát?
2009. aug. 4. 19:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Keverd össze májkrémmel vagy ilyesmivel, hátha bejön... Az én macskám így ette egy ideig, de mostanra royal caninra váltottam... Lehet, hogy a kutyusod majd megeszi így azt amit megvettél már, utána meg tápot váltasz.

Pl megpróbálhatod, hogy az orijent jobban eszi-e (van ahol kimérve is lehet venni és akkor nem kell 8 kilót venned, csak egy próbaadagot)

2009. aug. 4. 19:45
 2/15 anonim ***** válasza:
Az én kutyám sem eszi, szerintem keress neki valamilyen más tápot, a kutyák sem szerethetnek mindent, akárcsak mi.
2009. aug. 4. 19:53
 3/15 A kérdező kommentje:
na ja, csakhogy vettem belőle 20 kilót :D és hát nem szeretnék kidobni 14000 ft ot az ablakon... az úgy nem lenne jó ha összekeverném mondjuk ilyen konzerves pedigree juniorral?
2009. aug. 4. 19:55
 4/15 anonim ***** válasza:
8 hetes a kutyus, áztasd be a tápot vízbe, mielőtt adod a kutyusnak morzsolj rá a legolcsóbb olajos halból, kis Anubisom is azon nőtt fel, most 50 kiló :)
2009. aug. 4. 20:20
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Na hol is kezdjem,először is azzal h azért eszi meg a macska kajáját amit leejt,mert ez vadász ösztön,mint a falkában,ha nem is éhes akkor is megfogja enni a potya falatot!!! Az h nem eszi az Acanát,nem a táp miatt van,hanem az Acana préium táp,így megtalálható benne minden olyan dolog amire szüksége van a kutyának,így azért nem eszi,mert már nem bír többet enni belőle,ne félj ha Darlingot raknál elé 3x ennyit megenne belőle egy étkezésnél mert annyira silány a minősége!!! Tehát a kutyád jól lakott!!! Felesleges bekenni májkrémmel meg egyéb cuccokkal,értelme nincs legfeljebb elhízik a kutyád!!! Mellesleg a kutyának MINDIG ÉHESNEK KELL LENNIE!!!Ha már nem eszi a kaját vedd el előle,és a következő táplálkozáskor tedd elé legközelebb így megtanulja h amit elé raknak meg kell ennie,mert ő nem vadászhat te vagy a vezér TŐLED FÜGG MIKOR ESZIK!!! A kajának soha nem szabad egész nap előtte lennie,mindig te adsz neki enni!!! Nem tudom milyen kutyáról beszélünk,de ilyen kicsi korban jó ha elkezded ezt csinálni vele. jah ilyenkor még napi 5x étkezés javasolt,később 3-4hónapos korától elég a 3x,fél éves korától napi 2x és ha elmult egy éves napi egyszeri étkezés elég neki!!! jah és a macska kaja olyan anyagokat tartalmaz,ami árt a májnak és a vesének így ezek betegségére is kihat!!! Ha esetleg valamiben még segíthetek szólj!!! Szia
2009. aug. 4. 20:58
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat, közben rájöttünk hogy mi a baja, az hogy beáztattam neki vízbe :) simán szárazon kajálja rendesen. A macskakajára szószerint rátámad, mikor véletlenül a párom olyan helyre teszi, ahol eléri :D szerintem azért, mert az ízesebb... amúgy staffi
2009. aug. 4. 21:28
 7/15 anonim ***** válasza:

még kicsit kemény neki a táp. de 2-3 hét és símán is megeszi !

ja ,és ha nem,úgy 2 napig ne adj neki enni,aztán csak kicsi adagokban.

a 20 kg táp elég lessz vagy 70-80 napig .

most még !aztán havi 13,5 kg fogy !:)

2009. aug. 5. 14:01
 8/15 anonim ***** válasza:
na az utolsó előtti vok,nekem pitem van,de tervezem h veszek egy szuka sztafit 2 lehetséges kennel van ahonnan venném! Ők a legjobbak nálunk! Tiéd tk-s??? honnan van??? képet nem tudnál mutatni róla??? szia
2009. aug. 5. 15:31
 9/15 A kérdező kommentje:
nem tk-s de nagyon szép :) képem van, de nem tudom hogy kell ide feltenni :D
2009. aug. 6. 16:29
 10/15 anonim ***** válasza:
feltöltöd kepfeltoltes.hu-ra, aztán a linket bemásolod ide ;)
2009. aug. 6. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!