1/12 anonim válasza:
nem az csak, lefele tartotta a fejét és jobbra tekintett illetve balra.
2/12 anonim válasza:
Hát az utolsó kép elég fura :S
Aztán kitudja, lehet csak előnytelenül lett fényképezve...
3/12 anonim válasza:
Az utolsó tényleg elég érdekes... :| Nem tudom megmondani így képről. Furcsa, de nem biztos. Lehet, hogy csak előnytelen kép... : /
4/12 anonim válasza:
Vagy csak ügyesen tudja mozgatni egymástól függetlenül a szemeit :)
5/12 anonim válasza:
Úristeeeeeeeen :D:D:D. Nagyon megnevettettél :D:D. Lehet, hogy álcázott kaméleon a kiskutyaaaaaa :D:D. Jajjjj, ez nagyon jóóóóóóó:D:D...
7/12 anonim válasza:
nem kancsi.csak tehetséges.nem mindenki tud egyszerre két helyre nézni.
8/12 anonim válasza:
hét nem tudom. elég érdekesen néz
10/12 anonim válasza:
Igen ez a kutyus kicsit egy kicsit ezért adja csak hobbi célra a kutyusokat !Már ne is haragudjatok de mindenki azt mondja tenyésztőnél nincs "selejtes ,,kutya...és lám.De ha téged ez nem zavar és lám hobbi célra kell akkor vedd meg nyugodtan,nekem így be kancsitosan is tetszik Xd :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!