Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Panellban milyen falyta...

Panellban milyen falyta kutyát tartsak?

Figyelt kérdés
Valami lusti kutyust szeretnék,aki nem ugat,nem manyon hullajtja a szőrét,és amíg nem vagyok itthon,addig nem romobolja szét a lakást.Nem szeretnék hosszú szőrüt,de én egy kistestű kutyára gondoltam.Nekem ajánlották az angol és francia bulldogot.Azok jók panelan?

#kutya #panel #bulldog.
2012. okt. 4. 14:02
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

pl itt a toy,most mond hogy nem tündérek?

[link]

2012. okt. 4. 14:39
 22/41 A kérdező kommentje:
Nagyon cuki :)
2012. okt. 4. 14:40
 23/41 anonim ***** válasza:
73%

11-es válaszolóval ne foglalkozzatok.

A nyakamat teszem rá, hogy ő az, aki falun lakik és egy másik kérdésnél írta, hogy simán kiengedi a kutyáját a hátsó kapun, megsétáltatja magát, csajozik egyet, majd 2 óra múlva otthon van.

2012. okt. 4. 14:41
 24/41 anonim ***** válasza:
Mit szólnál a mopszhoz? Kistestű, rövidszőrű, jópofa kutya, és bár kell neki mozgás, nyilván nem annyi, mint egy border collienak.
2012. okt. 4. 14:42
 25/41 A kérdező kommentje:
23-as köszönöm.A 11-es már elvette a kedvem a kutya tartástól
2012. okt. 4. 14:43
 26/41 A kérdező kommentje:
Tényleg!A mopszi eszembe se jutott,pedig imádom ezt a falytát
2012. okt. 4. 14:44
 27/41 anonim válasza:
100%
Én is falun lakom van két kutyám, de soha nem mentek úgy ki, hogy én ne lettem vna ott mellettük, illetve, h póráz ne lett vna rajtuk. Nálam mind a 2 kutyi bent van a házban az udvarra akkor mennek ki amikor akarnak, de én fontosnak tartom a reggeli meg esti sétákat. sőt sokat szoktam külföldre utazni és ha autóval megyek az a minimum, h a két kutya is jön velem.
2012. okt. 4. 14:45
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

Telefonon hogy az anyámba lehet összekeverni a J és LY betűket????

És amúgy semmilyet nem ajánlok neked. 13 éves vagy. Most fog rádjönni h jajj, menjünk bulizni, aludjunk másnál, stb (hiába mondod h nem, de, így lesz). A szüleid dolgoznak. Kutyával mi lesz?

2012. okt. 4. 15:10
 29/41 Szilvi & Argos ***** válasza:
100%

Ha ennyitől elment a kedved a kutyatartástól, akkor tényleg NE LEGYEN KUTYÁD!!!

Csupa jó szándékból írom, hidd el: betegség idején éjjel akár óránként felkelnél és levinnéd sétálni, ha megy a hasa?

Takarítanád a hányását, fosását betegség idején, pisijét-kakiját kölyökkorában?

Levinnéd a mínusz 20-ban, szakadó esőben, jégben, hétvégén is a kedvenc filmjeiddel egyidőben?

Ezzel mind-mind számolnod kell...

2012. okt. 4. 15:13
 30/41 A kérdező kommentje:
Volt tengerimalacom,aki beteg volt es meghalt.3 hetig vittuk allatorvoshoz es ejszaka is fell kellett keljek hogy etessem sziringaval.Mostmar csak azt ne mondjatok,hogy nem vagyok felelosseg tudo.(angol billencsuzetem van es most nm akartam HU-ra allitani)
2012. okt. 4. 17:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!