Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Panellban milyen falyta...

Panellban milyen falyta kutyát tartsak?

Figyelt kérdés
Valami lusti kutyust szeretnék,aki nem ugat,nem manyon hullajtja a szőrét,és amíg nem vagyok itthon,addig nem romobolja szét a lakást.Nem szeretnék hosszú szőrüt,de én egy kistestű kutyára gondoltam.Nekem ajánlották az angol és francia bulldogot.Azok jók panelan?

#kutya #panel #bulldog.
2012. okt. 4. 14:02
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
17%

Ha azt nézzük, hogy a kutyának mi jó.... akkor panelba semmi állatot nem raknék be! Se kutyát, se macskát, se kicsit, se nagyot!

Ha valóban szereted őket, akkor az ő igényeiket tartod szem előtt, és nem elsősorban a sajátodat!

Ez esetben már nem is olyan vicces, hogy a legjobb oda a plüss-kutya!

(Egyébként pedig egy kicsit többet kellene a helyesírással foglalkoznod, és akkor azzal legalább nem lenne a későbbiekben problémád)

2012. okt. 4. 14:14
 12/41 anonim ***** válasza:

csivavák nagyon helyes értelmes kutyák ha megfelelően vannak szocializálva és nevelve.

És nem utolsó sorban tenyészetből/kenneből veszitek,tehát idegrendszeri szűrésen is részt vesz.

[link]

2012. okt. 4. 14:15
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
Értem,szóval hajnal 6-kor,és késő este is te viszed sétálni,te viszed állatorvoshoz,ha szükséges,és mindezt te fizeted?Mert ez mind a gondoskodáshoz tartozik,még a "lusti" kutyáknál is(bár én még ilyet nem láttam).
2012. okt. 4. 14:17
 14/41 A kérdező kommentje:
A helyesírásom jó,csak mobilról írom,ezért véletlenül férreírtam.Panellban semilyen állatot nem tartanál?Akkor a hörcsögket,tengerimalacokat... azzal kínoznád,hogy a kertben tartod őket?!
 15/41 anonim válasza:
ha már ennyire kistestű kutyákról beszélünk akkor inkább a yorki. :)
 16/41 A kérdező kommentje:
Na jó tudjátok mit,nem veszek kutyát!Most örültök?!Oktattok itt 1000-el.Na pont ezért utálom a gyakori kérdéseket,mert itt nagyon sok a k****g.
2012. okt. 4. 14:19
 17/41 anonim ***** válasza:
74%

11es: attól hogy te még nem tartanál panelban kutyát ne beszélj baromságokat hogy nem is lehet meg nem érzi jól magát ott egy kutya.

Elmondom sokkal kiegyensúlyozottabb és boldogabb egy kutya a gazdi közelében mint a kertben egyedül.

És megfelelő mozgáskielégítéssel legtöbb kutyafajta tartható lakásban sőt pl kistestű társasági kutyák szinte csak ott tarthatóak benti tartással tarthatók.

2012. okt. 4. 14:22
 18/41 anonim ***** válasza:
A panelban tartott kutyákkal legalább annyit foglalkoznak hogy leviszik őket wc-zni.. Sok kertben a kutya akkor látta utoljára a kapu másik oldalát mikor behozták kölyöknek..
2012. okt. 4. 14:30
 19/41 A kérdező kommentje:
17,18-as köszönöm a válaszokat.És ha lenne kutyám sokat sétáltatnám,mert rendszeresen járok kocogni.18-as most hogy mondtad igazad van.Az unokatestvérem 2 nagytestű kutyát tart kertes házban és már egy éve el se vitte őket sétálni,mert fél hogy elrohannának -.-
2012. okt. 4. 14:34
 20/41 anonim ***** válasza:

de ha szeretsz futni akkor miért akarsz lusta kutyát?

ott az uszkár pl..

4 méretben van: toy,törpe,közép és óriás.

Szőrük nem hullik egyáltalán 3 havonta elég kozmetika és 2 naponta kifésülnöd a szőrét.

Nagyon gyorsan tanulnak,benne vannak a legintelligensebb fajták között.

Szeretnek mozogni,de nincs hatalmas mozgásigényük a toy és törpének,tehát futni is elvihetnéd.

Emberbarát kutyák,mindenük a család,könnyen szocializálódnak és rettentő jól alkalmazkodnak.

Szerintem tökéletes kutya lenne számotokra.

2012. okt. 4. 14:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!