Hogyan lehet kiszoktatni a kutyát a legkönnyebben?
6 éves magyar vizsla , és eddig bent lakott velem, de sose volt vele gond , és mivel napközbe ugyis sokat vann kinn ugy gondoltam kiszoktatom.
ha én ki akarnám szoktatni ahoz csak kutyaól kell(ami van) vagy épiteni kell neki egy kenelt?
nem akarnám persze bezárni....
hogy lehet legkönnyebben (és mikor)kiszoktatni?
Pont mikor jön a hideg akkor akarod kiszoktatni?:S:S
Oké hogy nappal kint van,bár télen még így is fázna nagyon,de éjszakára miért ne maradhatna bent szegény? Neki nincs aljszőre,nem bírná a hideget,kutyaólat meg lehet nem is használná,hát én nem tartom jó ötletnek a terved..
Nekem úgy sikerült hogy esténként kizártam. 3 napig nyüszögőt az ajtóba de negyedik nap már be se akart jönni.
Csak majd esténként megfogsz örülni a kutyától:D
köszi a válaszokat egyébként gondoltam megkérdezem akkor is hogyha nem kell(mert nem használnám)
Nem gondoltam hogy télen kellene kirakni , és azért kell mert nem csak én lakom egyedül a házban ahol élek. és ök nem birják így idáig tudtam húzni mert nyáron nem akartam mert akkora hőség volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!