Van egy 12hetes foxi és beagle keverék kiskutyám.3hete van nálam bent a lakásban és szeretném kiszoktatni de ha kint hagyom nagyon sir és nem játszik. Ha kint vagyok nincs gond. Mit tegyek? Köszönöm. Brigitta
Én egy kb 1 éves kopó keverék kutyával csináltam végig, de szerintem a módszer lehet hasonló. A lényeg a fokozatosság.
Nálunk könnyített a dolgon, hogy volt társasága, egy öreg puli keverék kutyus. <3
Először csak néhány órára hagytuk a kertben. Kapott friss vizet, rágcsálnivalót, labdáztunk. Mikor kifáradt akkor hagytuk pihenni és bementünk a házba.
Néha megpróbált bejönni, de rászóltunk és feladta.
Este még bent aludt.
Másnap már reggel kitettük a kertbe, reggelit kapott, kis pihi utána játék. Majd megint kint hagytuk.
Általában 1-2 óránként kimentünk hozzá, volt megint játék, egy kis tanítgatás (nem, nem vadászunk békára! és nem esszük meg a paradicsomot!)
Aznap este már kint aludt, és nagyon jól viselte.
Remélem segített valamit a beszámolóm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!