Baj ha a kutyám orra meleg?
Teljesen jó, amit csinálsz! :) Ebben a melegben nem nagyon lehet többet tenni a kutyáért sajnos.
Nálunk: több árnyékos hely (szerencsére nálunk van egy 3 házfal által árnyékolt rész, közepén a pince lejáró, ami hideg marad egész nap, ott szokott hűsölni, plusz a teraszon a sarokban a csempén), vízcsere, és én is benedvesítem a buksiját meg a testét naponta többször. Minden este, amikorra lehűl egy kicsit a levegő, megyünk fürdeni a Dunára. A délutáni nagy melegben nem merek elindulni vele, ahhoz azért messze van a Duna.
láttam egy kulfoldi lappban egy vicces de hasznos kutyahusíto képet, amikoris egy nagydarab jégkockán tartja a fejét egy retríever és úgy pihen a forro nyári napon.Ebbol arra kovetkeztettem, hogy ezt meg lehetne oldani úgy, hogy egy muanyag zacskot megtoltunk vízzel, majd elkotjuk és a mélyhutoben lefagyasztjuk, kitesszuk a kutya kozelébe és o akkor husul tole amikor jol esik (persze amíg nem olvad el)
Azért nem fektetném rá a kutyát de mellette nyugodtan el lehetne és husítene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!