Meleg a kutyám vagy mi?
7 éves kan csivavám rámászik más kan kutyákra. Miért csinálja ezt? Mit tegyek, hagyjam?
Csak értelmes válaszokat!! Köszi
"a homoszexualitás gyakori jelenség az állatvilágban: a hímek meghágnak más hímeket, ugyanezt teszik a nőstények. A hím esetében a kéjérzést az okozza, hogy a péniszét a másik állat testéhez dörzsöli. Az is előfordul, hogy a hím pénisze behatol a másik hím végbélnyílásába. Serdüléskor normális jelenség bizonyos fokú homoszexuális érdeklődés, ha azonban ez felnőttkorban is folytatódik, csak herélés vagy miskárolás segíthet. Gyakran okozza valamilyen anatómiai rendellenesség, pl. álhermafroditizmus, rejtettheréjűség, vagy a sertoli-féle sejtek daganata."
Louis L.Vine - lelkibeteg kutya
emlékeztem hogy van erről egy kis rész egy könyvemben :)
remélem segítettem
Egyetértek az előttem szólókkal,
talán még az lehet az oka, hogy nincs kapcsolatban nőstény kutyákkal, azért kan kutyákon éli ki vágyait...
nem tudom, van még kutyád esetleg?
csak mert ha az is hím, érthető lenne, hogy hímekhez szokott.
ÚRISTEN!!
Milyen sügérek vannak itt!!A játszik meg hasonló tanácsokat íróknak üzenem hogy DOMINÁL a kutya!!
Ez sima dominancia és semmi köze játékhoz vagy a szexhez..
Kedves kérdező neked meg csak gratulálni tudok,hogy 7 éves kutyád van de semmitse tudsz a kutyák viselkedéséről x)
Ha most kaptad a kutyát akkor bocs...
Az a baj,hogy a csivi dominanciajelzéseit komolyan veheti esetleg egy nagyobb kutya,és elintézi a kutyádat.
Nagyon gyorsan neveld meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!