Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Meleg a kutyám vagy mi?

Meleg a kutyám vagy mi?

Figyelt kérdés

7 éves kan csivavám rámászik más kan kutyákra. Miért csinálja ezt? Mit tegyek, hagyjam?

Csak értelmes válaszokat!! Köszi

2011. febr. 20. 18:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

:D Mekkora baromságokat tudnak itt írni....

Domináns, és bizony baja lehet belőle. Neked kellene a falkavezérnek lenni. Nem csak a cuki-mukit kellene meglátni abban a kutyában, hanem azt is, hogy kutya, azaz falkaállat. Olvass utána mindenképp, millió cikket találsz.

(Egyébként tényleg létezik az állatvilágban, hogy meleg egy-egy példány, de igen ritka.)

2011. febr. 20. 20:26
 12/20 Zsirember ***** válasza:
100%
Az emberek lábával is szokták a párzást imitálni. Ez is azt jelenti hogy feljebb érzi magát a rangsorba.
2011. febr. 20. 20:45
 13/20 A kérdező kommentje:
Jó értem ,de mit csináljak, nem akarom kiheréltetni!
2011. febr. 21. 10:08
 14/20 anonim ***** válasza:
90%

Olvass:

[link]

2011. febr. 21. 10:13
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

nem meleg csak egy elkényesztetett eb aki domináns-agresszív viselkedéssel (mások meghágása az ez) szeretné pótolni a megbízható és tisztelhető vezető hiányát...

tessék kutyaként kezelni és nevelni! szabályokat, határokat bevezetni az életébe és következetes hozzáállással, számára egyértelmű kommunikációval útmutatást nyújtani, hogy ne stresszelje szét magát a vezetés felelősségének a súlya alatt (ehhez az állatfaj természetes igényeinek és kommunikációjának ismerete elengedhetettlen!)

2011. febr. 21. 12:04
 16/20 anonim ***** válasza:
Az ivartalanítástól nem lesz baja,"csak"jó eséllyel normálisabb lesz.Ez miért lenne akkora baj?
2011. febr. 21. 13:21
 17/20 zsuzsabazsa ***** válasza:

tegnapelőtt 18:31-es nagyon jól leírta.

Még annyit hozzáírnék, hogy lehet homoszexuális zavar is.

Bár valódi homoszexualitásról az állatok esetében nem lehet beszélni, azonban hasonló jelenség a kutyák körében nem ritka. A kanok meghághatják a kanokat a szukák szexuális játékot játszhatnak más szukákkal. Viszont nem tekinthető homoszexualitásnak az azonos nemű növendék kutyák egymás iránti érdeklődése.

Gyakran tapasztalható homoszexualitás két együtt tartott azonos nemű kutyánál. Valószínű, hogy pótcselekvésről van szó, hiszen ezt a késztetését csak a társán tudja levezetni. Megszűnik a jelenség ha biztosítunk a kutyának egy ellenkező nemű társaságot is.

2011. febr. 22. 02:14
 18/20 anonim ***** válasza:

Meleg kutya, b+...xD

Mint Stannek a 'Meleg Al meleg vízitúrája' c. South Park epizódban, mi?:D

Amúgy ja, az van, amit előttem is írtak. Tehát ez a dominanciáról szól.

2011. jún. 20. 13:31
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

utolsó: juj azt a részt én is láttam :D

amúgy igaza van az előttem szólóknak,csak dominálni akar a kutya ezért mászik rá a többiekre

2011. júl. 28. 11:44
 20/20 anonim ***** válasza:
És neked is tetszett?xD
2011. júl. 28. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!