Meleg lett a kutyám? Mi a fene lehet vele?
Az én kutyám is meleg.
Én ezt már nem tudom a dominanciára fogni.
Néha,ha elszabadul,nem a szuka kutyához megy át az egyik szomszédba,hanem a kis tacskó kankutyushoz.
Meg az is szintén át szokott jönni,a miénkhez,pedig háromszor nagyobb nála,és olyankor egésznap megy a seggbekuki odavissza.
Nem viccelek,tényleg így van.
Én már beletörődtem.
igen most fél év után mert eddig egyértelmű volt nekik de kezd nőni a labrador és jelezni kell h ezzel nem változik semmi
első voltam
a másodiknak az állatok nem azért párosodnak mert azt élvezik hanem mert az ösztönük bennük van így nem lehetséges a homoszexuális egyedek a kutyáknál
Báttyám mopsza is valószínűleg meleg..Volt egy pár hónapig nőstény mopsz, de nem is érdekelte, volt még egy kutya keverék nőstény egy darabig átutazóban az sem.
Viszont a másik kutyájával meg folyamatosan párososna, aki egy amerikai stadfordshire kan kutya..Ez van:D
Attól félek, hogy a staffordshire-t is meleggé neveli főleg, hogy kölyök kora óta együtt vannak(most kb 3éves) szegény még nem is találkozott szukával:(
Az én kutyám pedig leszbikus plüss fetisiszta, mert párszor rámászott egy rózsaszín plüss nyúlra? :) Nem, hanem ivaréretté vált, és az a bizonyos párzó mozdulat ugyanúgy benne van egy szuka kutyában is, mint egy kanban.
A Te labradorod is pont abban a korban van, amikor ivaréretté válik. 2 kan között természetes a dominanciaharc. A labrador nem egy vérengzős fajta, de azért figylej rájuk, nehogy elfajuljon a dolog, egy kistestűben könnyű kárt tenni.
Attól mert az embereknél divat lett homokosnak lenni, az állatokra ez nem jellemző:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!