Hogy telik egy napja a kutyátoknak?
Süti 2 éves kis-közepes testű keverék.
reggel 7 felé félóra séta.
1-2 felé hazaérek akkor 1-1,5 óra séta,játék a többi kutyával.
Délután 5-6 körül 2 órás séta,labdázás,tanulás,játék a többiekkel
8 felé vacsizik
este 9-10 felé üs-s séta ami kb 5 perc,csak lemegyünk pisil és jön fel.
Chloé 2 éves múlt vizsla-terrier mix
Kormos 11 éves lesz, terrier mix.
Chloéval bikejöringezünk, első nap fárasztó edzés 2-3 k sprint (25 km/h alá nem megyünk) 1 km gumihúzás. Második nap erőnléti edzés 8-10 km kocogás tempóban. Harmadik nap pihenés, ami sétából, fegyelmezésből, frizbizésből áll. Vagy csak simán örülnek, ha pihenhetnek :D
Ha itthon alszom (éjszakás vagyok), akkor 7-9h felé kelünk, kutyák kertbe ki. Én reggelizem, edzés, utána fehérjében gazdag féladag kaját kapnak (túró, tojás, színhús). Napközben csinálom a dolgaim, du vagy néha banda vagy lasztizunk az utcában. Este 7-8 felé alvás szobakennelben, előtte vacsi (hús zöldséggel, rízzsel).
Vannak extrák, mint az egész hétvéges versenyek, vagy amikor felsétálunk Gödre (6 km) és ott Dunáznak.
Fél hatkor csörög az óra, ilyenkor felmászhat mellém (egyébként a helyén alszik az ágy mellett). Hatkor kelünk, 10-15 perces eü séta, fent játék, esetleg kis tanulás, aztán alszik délig-kettőig, ekkor ér haza a párom, lemennek fél-egy órára. Négykor én is hazaérek, újabb fél órára lemegyünk (ha más is van a futtatón, maradunk 1-2 órára), majd lakásban közös pihizés, kötelezés, tanulás. Hat körül eü séta, bár ez néha kimarad, ha látom rajta, hogy nem kell. Fél nyolc-nyolc között újra lemegyünk haverkodni a környékbeli kutyákkal, leghamarabb fél tízre érünk haza (az első pár kutya között érkezünk és az utolsók között jövünk fel).
Hétvégén több futtatóra, rokonlátogatóba megyünk, heti pár alkalommal 3-4 kilométert sétálunk.(11 hónapos husky-keverék kan)
Haza érünk Ő befekszik az irodába én meg készülök dolgozni persze kap általában ilyenkor egy csontot vagy dental jutifalatot.
Délután 5 körül haza érek fél 6 körül megint elmegyünk sétálni de akkor viszem a labdáját és hát 1 másfél órát akkor is elvagyunk aztán haza megyünk megkapja a vacsiját
Hétvége kb ugyan ez csak ott tovább alszunk reggelente
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!