Hogy telik egy napja a kutyátoknak?
-felkel párom 6kor akkor leviszi őt sétálni
-feljönnek alszik tovább
- én felkelek 9 körül,akkor felkel ő is,kap tejszínhabot a kávémból alszik tovább.
- Ebéd következő lépés addig vagy alszik vagy játszunk. Ebéd után megvárom hogy emésszen azért egy fél órát,majd leviszem fél órára kb.
-Következő séta 5 körül van ez 1-2 órás általában (kivéve ilyen mocsok időben),ekkor labdázunk,futkozunk,kutyákkal bandázunk,szóval ez a kedvenc időtöltése a napból.
-Feljövünk ilyenkor megkapja a kajája 2. adagját és lefeszik pihizni.
Este bepörög általában ilyenkor szintén játszunk egyet itthon,aztán utolsó séta az este 10 körül van,de ilyenkor már általában fel kell kelteni hozzá őt:)
Hétvégén néha kutyasuliba megyünk,ha van kutyás rendezvényekre,vagy eljön velem Komáromba(szeret utazni,egy angyal a vonaton).
persze mocsok időben is levisszük akkor is sétálni,csak akkor nem maradunk lent labdázni,azt elintézzük itt a lakásba ha egésznap esik.
És én is dolgozok,csak kötetlen munkaidőben ezért tünhet fel hogy milyen sokat vagyok vele:)
Reggel 7-kor ébresztő, utána 3 óra játék és tanulás a futtatón, majd hazajövünk, reggeli, és délig alszik. :D 2 körül kezd magához térni, ilyenkor eü séta, ez fél óra maximum.
Ezután ismét alvás úgy ötig.Megint félkómásan ébred, jön kunyerálni a konyhába, ha anyum épp főz.Kap egy falatot, majd bemegy, és pihenget, vagy hívom játszani, esetleg tanulunk még egy kicsit.
Este 7-kor indulás a haverokhoz a futtatóra, ott 2-2 és fél óra önfeledt játék a többiekkel. :)
Hazaérkezés, lábtörlés, végül kiadós vacsora.
Amíg én fürdöm, ő a szőnyegemen alszik, de amint lefeküdtem, hívom fel magam mellé, és alszunk is. :)
Néha beüt valami érdekesség: reflexlabda, lézerpöttyözés.
Reggel-délelőtt séta a Duna parton, vagy bevásárlás-ügyintézés a városban.
Utána alszik-házat őriz egész nap.
Délután-este séta, kb. másfél-két óra, nyáron 3-4 is.
Este vacsi és alvás
4 éves roti-nj keverék.
Ha száraz időszakban bejön egy nap eső, akkor vagy kimarad egy séta egy nap, vagy esetleg a teljes napi két séta, vagy mégis elindulunk valamerre, ha nem esik nagyon...hóban nagyokat sétálunk-szánkózunk.
Tegnap este pont elállt az eső, elindultunk sétálni, persze szakadó esőben sétáltunk háromnegyed órát :D Áttöröltem a kutyát, de még vizes volt, nem akartam a kertben hagyni, ezért bent vacsizott és már ki sem akart menni, pisilni sem raktam ki, este 20-tól reggel 7-ig aludt, akkor jelzett, hogy engedjem ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!