Milyen kutyád van, mennyi idős és mivel eteted?
Figyelt kérdés
2012. okt. 2. 10:33
41/46 A kérdező kommentje:
Á, értem. :) Köszönöm a válaszokat!
2012. okt. 2. 15:12
42/46 anonim válasza:
A 6 Amstaffos vagyok. Nem tenyésztem őket,csak hozzám kerültek. Imádom őket,erdő mellet lakunk minden nap kedvükre szaladgálhatnak. :)
43/46 anonim válasza:
Szia nekem egy 9 hónapos angol cocker spaniel ő royal medium juniort eszik, francia bulldog 7 hónapos ő is royalt kap a francia bulldognak valót (French bulldog junior )
44/46 anonim válasza:
Két mudi, egy évesek múltak, először Gilpa Pup-ot és Juniort kaptak, de nem nagyon vált be, próbáltuk a Dog Chow kölyöktápott, az nem volt rossz, egyszer próbaképp Lidl-ből Orlando-t rövid ideig (rábíztam a férfiemberre, hogy jó minőségű tápot hozzon, erre beállított ezzel), de az brutális volt, soha többet, aztán Trainer-t, ez is egész jó volt, most Susa kölyöktápot, eddig ez tűnik a legjobbnak. Kapnak mellé időnként nyesedéket, húsos csontot, meg maradékot.
45/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Azért 6 staffival kemény lehet az élet. Meg anyagilag sem lehet semmi az ellátásuk. Úgyhogy minden elismerésem! :)
2012. okt. 3. 14:40
46/46 anonim válasza:
Hát nem könnyű,de megoldható. Imádjuk őket soha semmilyen körülmények között nem válnék meg egytől sem. 6 Amstaffos! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!