Milyen kutyád van, mennyi idős és mivel eteted?
Figyelt kérdés
2012. okt. 2. 10:33
31/46 anonim válasza:
Alexandra! Szerintem csak irigykednek a lepontozók. :)
32/46 anonim válasza:
:)
Valószínű igen, vagy pusztán random pontozgatnak :)
Mindegy, látom nem szólnak hozzá az illetők. Pedig ha vmivel problémájuk lett volna, szívesen váltottam volna velük eszmecserét. De valszeg tényleg nincs, pusztán ebben lelik örömüket.
33/46 anonim válasza:
Amúgy meg a Taste of The Wild táppal biztos nem etetnék. Aki egy kicsit utánanéz a dolgoknak, az tudja, hogy a Dimond gyár milyen körülmények között készíti a tápokat. Rengeteg kutya betegedett le tőle, mert egyszerűen sz@rnak mindenre. A legtöbb tápjuk szalmonella vírusos lett, ráadásul Európába is hoztak belőle nem keveset. Rengetegen váltottak más tápra külföldön, mert már nem bíznak a cégben.
34/46 anonim válasza:
Húú ez az Amstaff nagyon félelmetesnek tűnik! Egy is, nemhogy 6! Le a kalappal :)
35/46 anonim válasza:
mekkora mocskos állat vagyok hogy royalal etetek... tényleg :D 11000. ért veszem a 15kilót... az már ár-érték arányban nem rossz amúgy nem tudom kinek mi a baja ezzel a tápal.. Nekem a kutyáim tök jól elvannak vele a 40kilós ambullom kakija tök kicsi.. amúgyy aki lepontozta az mondja már el nekem hogy mivel is etessek, ami ilyen minőségű?.. Tudom hogy a totw meg az earthborn nagyon jó tápok csak az én kutyáim napi 1kilót esznek legalább az mondjuk totwból 36000ft lenne 1 hónap az azért kicsit drága mondjuk az ország 80%nak
36/46 A kérdező kommentje:
Én mindenkit felpontoztam, de írtam is korábban! Aki lepontoz, én is kíváncsi vagyok, hogy miért teszi. Mindenki a kérdésemre válaszolt, így felpontoztam mindenkit!
2012. okt. 2. 13:06
37/46 anonim válasza:
Én mondjuk 20kg royalt veszek 8ezerért :D Tenyésztői áron. Ebben az árban sztem nem tartozik a rossz tápok közé! Nekünk jó :)
38/46 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, ha szabad megkérdeznem, milyen kutyákat tenyésztesz? :)
2012. okt. 2. 13:12
39/46 anonim válasza:
Coliejaim vannak, Bosch tápot esznek. Ezen kívül kapnak joghurtot, túrót, halat, húst, zöldséget, gyümölcsöt. Rágcsálni szárított pacalt adok
40/46 anonim válasza:
Nem tenyészek, van 2 szolgálati német juhászunk, és egy hobby amstaffunk, meg egy szerződésünk a royallal, így olcsóbb a táp :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!