Milyen kutyád van, mennyi idős és mivel eteted?
Figyelt kérdés
2012. okt. 2. 10:33
11/46 anonim válasza:
2 Berni pásztorom van. A lány 3, a fiú 5 éves és purina pro plan-t kapnak :)
12/46 anonim válasza:
5 és fél éves yorkshire terrier. Reggelire Acana ranchlands tápot kap, vacsira főtt kaját. De a szárazat most cserélem majd Taste of the wild-ra.
13/46 anonim válasza:
2 éves 5 kilós kis keverék kutya,inkább pincsire hasonlít és ezzel etetem: [link]
vagy főzök neki mint pl tegnap húst rizzsel meg zöldségekkel.
14/46 anonim válasza:
6 kutyám van. Mindegyik Amstaff.Az egyik 6 éves,a másik 5. 4 -en pedig 3,5 évesek. És főzök nekik.
15/46 anonim válasza:
15 hónapos bullmasztiffom van, java részt eddig Brit Care-t kapott.
Most viszont én készítem neki :)
Szarvas hús, kacsa farhát, zöldség/gyümölcs (többnyire sütőtök, répa, uborka, alma stb.), ezekhez gyógynövények, olajok, kecsketej, kaukázusi kefír, tojás, zöldkagyló stb stb.
16/46 anonim válasza:
Van egy 9 éves vizslám Josera balance-ot eszik,de most akarok váltani Agil senior light-ra és egy nagyon válogatós 3 éves keverékem Puffins bárány rizst eszik és ez nagyon ízlik neki.
17/46 anonim válasza:
Amstaff 10 hónapos szuka, royal canin yuniort eszik :)
18/46 anonim válasza:
Beagle + bobtail + német juhász
Főtt húsos sertéscsont, baromfi farhát + nyak, rizs és klf. tápok.
19/46 anonim válasza:
Golden retriever, holnap lesz hatéves, mindig más kaját veszünk neki, illetve az előzővel összekeverjük.
20/46 anonim válasza:
Berni pásztor, 4 hónapos és Brit premiumot eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!