Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyatápot javasoltok...

Milyen kutyatápot javasoltok egy 8 hetes Amerikai Staffordshire Terriernek?

Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 20:27
 1/4 anonim ***** válasza:
62%
Ha nagyon jót akarsz a kutyádnak akkor Acana,Orijen,Royal Canin(ezek elég drágák,de kevesebb kell belölle mint a rosszminősségüből)Ha középkategoriás tápot szeretnél akkor Dog Chow.Rosszminösségűt ne adj neki semmi féle képpen.
2009. aug. 3. 20:37
 2/4 anonim ***** válasza:
65%
nekem is amstaffom van, és acana puppy large breed-et kap, nagyon jó neki, szépen fejlődik tőle, nincs benne gabona, szóval csak jót tudok róla mondani :) jaaa és tök kevés kell belőle... én azt javaslom, hogy amég picike addig mindenképpen kapjon acanát vagy orijent, ha lehet utána is, de most mindenképpen, mert nem tesz neki jót az ilyen pedigree meg friskis meg mit tudom én mi :) sok sikert hozzá :)
2009. aug. 3. 21:35
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem ambullom van neki olyan kutyatápot adunk amibe minden benne van ami egy kölyökkutyának kell, igaz 600ft/kiló, de azért mégiscsak minden benne van
2009. dec. 15. 21:33
 4/4 anonim ***** válasza:
én csirkemellet adok neki !
2010. aug. 18. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!