Royal Canint vagy Acanát javasoltok egy 8 hetes Amerikai Staffordshire kiskutyának? Miért pont azt "amit"? Tapasztalatok?
Mindkettő jó minőség, gyakorlatilag mindegy, melyiket kapja, ha a korának és méretének megfelelő fajtát választod :)
Az Acanáról hallottam, hogy néhány kutya egyszerűen nem szereti (az enyém sem, bár nem is sűrűn kapott), de ki kell próbálni.
Mi royal canint adunk neki mióta nálunk van mert a tenyésztő nem jó minőségű tápot adott neki(k).
De olvastuk hogy állítólag allergiét okozhat mert növényi alapanyagokból áll, az acana meg állatiból és talán az jobb. Ezért kérdeztem meg a véleményeket.
Itt van a kisrosszaság:)
jajj nagyon cuki :) Nekünk is van egy, most volt 9 hetes :) amúgy itt van ez a kutyakaja besorolás hogyha érdekel, ami az előbb mondtam, láthatod h az acana 4 meg 5 csillagot kapott, a royal meg csak 3 at... mi ia acanát adunk neki :) előző voltam
köszi szépen, akkor valószínű áttérünk az acanára. Amúgy mienk is 9 hetes csak olyan gyorsan telik az idő, hogy nálam még mindig 8 hetes:D
Te is küldenél a staffidról képet?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!