Ramada kérdése:
Mért nincs mini yorki? Ha nekem is van, meg másnak is.
"Nem érdekel ez a sok sz-ság van törzskönyve és az áll benne ami a tietekbe kedves yorkisok"
Azért a "tenyésztőt" is elkapnám, aki mini yorkiként árulta a kutyát... (ha tényleg van törzskönyve, amire nem tenném a nyakam) Sajnálom, hogy minden szaporítók ellen irányuló küzdelem ellenére hivatalos papírokhoz juthatnak csalók és hozzá nem értők :-(
2012. szept. 30. 07:53
22/30 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta hogy az van a törzskönyvébe hogy mini.Azt írtam az van a törzskönyvébe ami a tietekbe.Úgy gondolom problémákat nem így kell megoldani és nem ilyen stílusba.Attól még probléma marad.Bocsánat hogy mertem venni egy ilyen kutyát.Fel lehet hívni valakinek a figyelmét de nem így és ha már valaki vesz egy miniatűr kutyit akkor annak talán el kéne magyarázni mire vigyázzon stb nem pedig lehurrogni.Attól a probléma még ott marad.Annak aki meg azt írta hogy az állatorvosa mesélte ebből él ahhoz sem vinném a kutyámat valószínű ha nem lennének ezek a yorkik akkor az orvosa éhen halna már.De sajnos nem vagyunk egyformák.Sajnálom azokat az embereket akik ide fognak regisztrálni már előre.Most már megtudtam hogy vettem egy selejtes kutyát aki beteges LEHET megtudtam hogy át lettem vágva mást semmit nem tudtam meg hasznosat hát köszönöm szépen további szép napot mindenkinek.
23/30 A kérdező kommentje:
O ZS -nek meg nyilvánosan üzenem ha már privibe írogat és kis nyomorékozza a kutyákat menjen el psziho dokihoz ha ennyire mélyen érinti ez a mini kérdés és kezeltesse magát.
Igen, a mini yorkik nyomorékok, ha tetszik neked, ha nem... persze erről nem a szerencsétlen kutyák tehetnek, hanem a "tenyésztőik" és azok, akik megveszik őket.
2012. szept. 30. 09:39
Már elnézést, de az egyetlen kérdésed az volt, hogy van-e mini yorki. SEMMI MÁS. Erre megkaptad a választ? Meg.
Akkor meg ne legyél már felháborodva, ha a válaszolók erre az egy kérdésre válaszolnak. Mégis mire számítottál? Hogy kitaláljuk mire vagy még kíváncsi?
2012. szept. 30. 10:32
"Figyelj te kis degenerált hülye p.csa vagy f.sz annyira rosszindulatú vagy és olyan analfusz hogy a fától nem látod az erdőt.Ilyen baromnak nem is értem hogy lehet kutyája.Gondolj amit akarsz menj kezeltesd magad te beteg vagy és elmebeteg.Nehogy már itt neked álljon feljebb mert valaki vesz egy ilyen kutyát ki a f.sz vagy te a szemembe csak egy senki egy beteg ember és rosszindulat."
Ezt kaptam a gyökci kis kérdezőtől :-) Jó kis troll, azt meg kell hagyni, találkoztam már egy párral, láttam már ütődöttebbet is, de biztosan benne van a top 10-ben :-)
2012. szept. 30. 11:42
27/30 A kérdező kommentje:
Azt is kiírhattad volna amiket te írtál nekem de innentől nem érdekel ha te így jól érzed magad írogass,a kutyámért kiállok meg magamért is .Szerintem minden együtt érző ember ezzel így van szép napot gy
Senki nem akar bántani sem téged sem a kutyádat, DE meg kell érteni, hogy nincs ilyen , hogy Mini a yorkiknál. Uszkároknál van Toy méret de yorkiból nincs!
Sok szaporító hirdet így mert másképpen nem tudja eladni a 30-50 kiskutyát! Ha egy Rottweiler kisebbre nő arra sem mondják azt, hogy mni DE tenyésztésbe nem vonható mert nem éri el a Standard meghatározott méretét! Igaz a yorkiknál csak úgy szól, hogy 3,1 kg-ig bezárólag, de nem "egészséges" egy 2 kg alatti kutya! Az majdnem biztos, hogy császáros, általában légcsőszűkületes, és majdnem 100%, hogy patellás! menj egy kiállításra és kérdezgessél ott, a "minik" után......
ÉS NEKED SINCS MINI YORKID CSAK KISEBB AZ ÁTLAGNÁL!
2012. okt. 1. 10:53
29/30 A kérdező kommentje:
Így mindjárt más szerintem ebben a hangnemben az ember sokkal jobban ért,mint hogy veszek egy kutyát és le van selejtezve.Itt mindenkinek igaza van nem azért vettem ilyen kutyát hogy villogjak vele a westimmel van együtt.Ennyire mélyen én sem néztem bele a dolgoknak,biztos van sok beteges köztük,de remélem az enyém nem abba tartozik.Mindig volt kutyám gyerekorom óta mert szeretem őket.Ha egyszer pároztatnám is a yorkimat hobbí célból tenném semmi másért.Tényleg pici 1kg 5 deka tegnap mértem 3 napja is ennyi volt.Pedig rengeteget eszik és adok neki mindennap Ca/p ezenkívül imádja a zöldségeket.Ha valakinek bármilyen segítsége vagy tapasztalata van ezen a téren mire kell vigyázni stb azt örömmel venném Szép napot mindenkinek!
Igen kár, hogy 20 komment után jöttél rá, hogy senki nem akar neked rosszat. Ha te sem akarsz a kutyáidnak, akkor nem szaporítod őket te is. Egyébként az ilyen kisméretű kutyák lazán ott maradnak egy ellésben is, úgyhogy nem kéne erőltetni, pláne ha gőzöd sincs a tenyésztésről, mint olyanról.
2012. okt. 1. 13:58
Kapcsolódó kérdések: