Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mért nincs mini yorki? Ha...

Ramada kérdése:

Mért nincs mini yorki? Ha nekem is van, meg másnak is.

Figyelt kérdés
2012. szept. 29. 16:13
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
78%

na ná, hogy van mini yorki! a dokim mondta, hogy ő belőlük él, néhány hónapja mesélte, hogy csak azon a héten a harmadik légcsőszűkületes minit operálta és volt már 1 patellás is a héten...

Alapból sok fajtában vannak kisebb és nagyobb egyedek amik eltérnek a standardtól de ez attól még nem külön fajta csak egy hibás, a tenyésztésből kizárandó egyed...

2012. szept. 29. 18:57
 12/30 anonim ***** válasza:
67%
Azért nincs, mert nem létezik. Ez most olyan, hogy van nekem egy kutyám, ráfogom, hogy japán miniatűr angóra rottweiler, tovább szaporítom, és eladom a kölykeit japán miniatűr angóra rottweilerként. Így nekem is lesz, meg másnak is, de attól ez még nem egy létező kutyafajta.
2012. szept. 29. 19:01
 13/30 anonim ***** válasza:
Miért nincs mini bernáthegyi? Ez kb. ugyanolyan hülyeség...
2012. szept. 29. 20:05
 14/30 anonim ***** válasza:
83%

Neked sincs mini yorkid ahogy senkinek sincsen mert ilyen nincsen. Ha van törzskönyve és az van bele írva hogy MINI yorkshire terrier akkor az az, de kétlem hogy lenne neki tk-e. Csak azért "csinálják" az ilyen kutyákat hogy a sok hülye aki utána sem olvas a kutya tartásnak csak az érdekli hogy a rózsaszín bizsuval kirakott nyakörv hogy mutat a kutyán és a fajtáról sem tud semmit megveszi 50 000ft-ért mert olcsóbb mint egy tenyésztőtől. Nem is mondható az ilyen kutyának. Mire valók? Mindegyik ideggyenge mert az emberek többsége tudatlanul választ. (tisztelet a kivételnek)

Én még gyerek vagyok de már többet tudok a kutyatartásról mint néhány felnőtt. Már 3éve olvasok utána a fajtáknak, a tartásnak hogy hogy, milyen körülmények között milyen fajtát válasszak. Már azt is elterveztem hogy elkezdek rá gyűjteni hogy a lehető legjobb tenyésztőtől vegyem meg és a legjobbat biztosítsam majd neki..Lehet hogy hülyén hangzik de így van.

2012. szept. 29. 20:14
 15/30 A kérdező kommentje:
Nem érdekel ez a sok sz-ság van törzskönyve és az áll benne ami a tietekbe kedves yorkisok.Nagyon szerethetitek a kutyákat ha ehhez a kérdéshez így álltok.Nekem lehet 5 ször szebb lesz ez a kutyám mint valakinek aki írja a sok rosszindulatú megjegyzéseit,sőt biztos.Kutya kutya attól mégy egy állat aki ugyanolyan törődést igényel sétáltatni kell stb nem mindegy hogy mekkora.Mi lenne ha egyszer valaki jót is írna leesne a gyűrű a kis kezecskéjéről.Ezek nem tanácsok stb hanem tömör rosszindulat.Nevetséges.
2012. szept. 29. 20:19
 16/30 anonim ***** válasza:
77%
Ha butaság fájna akkor sokan sírnának! Egy 3 kg-s kutyát kisebbre tenyészteni, azért h cuki legyen ÁLLATKÍNZÁS. Légcsőszűkületes kutyák sorozatgyártása. Lehet h 10ből 1 egészséges, de a legtöbb beteg lesz, és akkor majd sírtok h jaj a miniyorkie milyen sokba került...Ha szeretnéd ezt a fajtát akkor nem így állnál hozzá h rosszindulatúak az emberek. Talán ha 20 ember mondja akkor is a másik 20 a hülye ugye?
2012. szept. 29. 20:25
 17/30 A kérdező kommentje:
Senki nem hülyézett senkit de olvasom itt másnak is írjátok a sok f...got az helyett hogy írnátok valami mást is .Egész nap biztos beteges agydaganata van stb.Ez a beteges amit némelyik ember itt csinál.Yorkisok tisztelet a kivételnek.
2012. szept. 29. 20:34
 18/30 anonim ***** válasza:
81%
Azt nem érted meg hogy itt senki nem oszt tanácsot, és végképp nem a kutyát kritizálja hanem a szaporítókat meg a mélyen tisztelt vásárlói rétegüket. MERT A KUTYÁKNAK ÁRTANAK. És fogd fel hogy lehet bármilyen szép is kívülről egy kutya attól még lehet hogy beteg, ideggyenge kis élőlény lesz azoknak a hibájából akik orrba szájba szaporítják őket csak hogy legyen ilyen édes kis mini a nagyokos jaj csak cuki legyen "gazdáknak". És ez nem sértés hanem tény. Sajnos úgy tűnik te ezt nem tudod felfogni de akkor nem értem miért tetted fel a kérdést.
2012. szept. 29. 21:04
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

"Nem érdekel ez a sok sz-ság van törzskönyve és az áll benne ami a tietekbe kedves yorkisok."

És az áll a törzskönyvben, hogy "mini yorkshire terrier"? Ugye nem? Azért mert ilyen fajta nem létezik.

Előzőnek teljesen igaza van. Az itt válaszolók nagy része nem ezen kutyák ellen van (hiszen ők semmiről sem tehetnek), hanem azok ellen az elkorcsosult divatb@zik ellen, akik csak azért szaporítanak, vagy generálnak keresletet, mert éppen most ez a sikk, meg kúl, meg...

2012. szept. 29. 21:17
 20/30 anonim ***** válasza:
78%

Mert ezek a kutyák az alom "selejtei" csak nem tudnák úgy eladni jó áron,hogy selejtes yorki eladó..

amúgy meg születhetnek méreten aluli kutyák de ezek több esélyel lesznek betegek, tenyésztésből pedig kivonják őket..

ismimnek is van méreten aluli yorkija tenyésztőtől vette és mindent elmondott,hogy mikre van szűrve stb meg hogy nagyobb eséllyel lehet beteg,persze a tenyésztő adott szerződést garanciát meg mindent a kutyushoz,ismimnek meg az a kutya kellett..bár nincs baja egészséges,de valószínű azért mert tenyésztőtöl van ,jah és kizárolag ivartalanítási kötelezettséggel adta oda..egy másik ismim 10 ezer ft vett "mini" yorkit ugye szaporitótól a kutyát 10 hónapos korában el kellett altatni annyi betegség alakult ki nála..

Itt mindenki azon van hogy a sok tudatlan gazdi jelölt,ne essen áldozatúl a szaporítóknak,mert a kutyák szívják meg!!!!!!

2012. szept. 29. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!