Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért hívogatják idegen...

Miért hívogatják idegen emberek magukhoz a kiskutyám, ha sétálunk?

Figyelt kérdés

A legtöbb ember elkezdi hívogatni (póráz nélkül vagyok vele). (3 hónapos kiskutyus.)

Olyan is volt, hogy anyuka kérdezte, hogy harap-e. Mondom, igen,mert még kölyök és nem tudja nagyon kontrollálni, mekkora lesz a harapás. Erre lerakta a kutyám elé a kisgyerekét, hogy játsszon vele. Ha meg megharapja, akkor elaltatják a kutyám.

Miért nem egyértelmű, hogy még kiskutya, most nevelem?

2009. aug. 3. 14:53
1 2
 11/20 anonim válasza:
58%

Ha anyuka van olyan hülye hogy lerakja a gyerekét játszani amikor nevelgeted akkor te fogod a kutyát és elmész vele máshova. De nem is tudom mit vársz egy anyukától, majd odarohan és felkapja a gyerekét hogy "vigyázz ez kiskutya és ki tudja mekkorát harap!" Azért ez legalább ennyire röhejes. :D

Egyébként meg nem érdekel rajtad kívül senkit hogy te épp neveled, nem ismernek, csak a kutya érdekli őket. Én a helyedben elkerülném az embereket amíg kölyökkutya, lesz még alkalma ismerkedni más kutyákkal ha már idősebb egy kicsit. :)

2009. aug. 3. 15:26
 12/20 A kérdező kommentje:

utolsó válaszoló...te nem nagyon érthetsz a kutyákhoz, elnézést.

Muszáj szocializálni ennyi idős korában, minél hamarabb! Ezért kell levinnem, ezért van póráz nélkül, hogy tudjon menni a kutyákhoz, ne féljen a bicósoktól, autózajoktól, sétáló emberektől,

Amúgy örülök, hogy van végre olyan, aki egyet is ért velem (5 hónapos kutyus gazdi).

2009. aug. 3. 15:29
 13/20 anonim ***** válasza:
88%

Megmondom neked, mi a gond.

1) Az emberek barmok.

2) Nem hajtod el őket elég határozottan.

A te kutyád, a te felelősséged, ha megrág egy gyereket, akkor is, ha az anyja rakta le elé. Erkölcsileg persze ő a barom, de tényleg a te kutyádat b@szogatják, ha hisztizik a kedves mama.

2009. aug. 3. 15:59
 14/20 anonim ***** válasza:
41%

istenem, melyik mese könyvből tanítod a kutyád....

nekem a már a sokadik kutyám éli, meg a 8,10évet. és nem szartam az orra alá mindent kutya gumi...

2009. aug. 3. 19:35
 15/20 A kérdező kommentje:

utolsó:

MIVAN?

2009. aug. 3. 20:21
 16/20 anonim válasza:

Én a helyedben megmondanám, hogy nem szabad megsimogatni.

A szocializáció azt jelenti, hogy megszagol embereket, lát dolgokat, de amíg ilyen picike és naiv, ne "nyomkodják" a fejét lefelé, mert ezzel ledominálják, és ez nem tesz jót a kutya lelki fejlődésének. A kutyus válasza a dologra az , hogy harapdál, ez teljesen normális, ő küzd ezzel az ellen, hogy valaki őt ledominálja, a korából adódóan ezt még játékos formában teszi. Ha téged harapdál erősen, akkor adj ki olyan hangot amit egy másik kölyök kutya adna ha erősen harapná játék közben, vagy ne folytasd vele a játékot, mintegy ezzel büntetve.

2009. aug. 3. 21:43
 17/20 anonim ***** válasza:
50%
Nem tudom ki az a majom aki lepontozgat,üzenem neki,hogy legyen vele BOLDOG.
2009. aug. 3. 21:48
 18/20 anonim válasza:

Csak a véleményemet mondtam el, kössz, hogy lepontoztál!

2. válaszóló.

2009. aug. 6. 11:17
 19/20 A kérdező kommentje:

én nem pontozgattalak le. Amúgy miért kell ennyire felhúzni magadat, ha valakik szerint nem jó a kérdésre a válasz, amit írtál?

(mert a véleményed írod le, de ha nem jó válasznak, gondolom azért kapsz lepontozást). Amúgy meg nem tök8?

2009. aug. 6. 11:47
 20/20 anonim válasza:
Nem tök8.
2009. aug. 6. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!