Szerintetek melyiket válasszam és miért? Németjuhász vagy Shih tzu-t?
A két kutya teljesen más. Attól függ, hogy a nagyobb, vagy a kisebb kutyafajtákat szereted jobban. Hogy a kutyával komolyabban sportolnál, sokat mozognál, vagy pedig egy kisebb kutyához igazítanád a napjaid. A Németjuhászhoz biztos kéz kell, a Shih Tzu-t viszont nem nehéz korrigálni. Mármint a termetét illetően.
Én a Németjuhászt választanám: sokkal jobban szeretem a nagytestű kutyákat, a kicsikkel valahogy nem jövök ki :)
Köszi a választ!
Én minden fajta kutyát szeretek. Legyen az kistestű, nagytestű, rossz, jó... :)
Van már egy keverék Border Colliem és az közepese termetű. Akkor szerintem lesz Shih tzu. :)
Nem muszáj a shih tzunak hosszú szőrűnek lennie, ha amellett döntesz. Nekem is ilyen kutyám volt, de mindig lenyírattam a szőrét, így nyáron nem főtt meg, télen meg nem tapadt bele a hó meg a latyak. Amúgy az enyémnek nagyon aranyos természete volt, szerette a gyerekeket meg a többi kutyát is, meg sokáig (16 évig) élt. De a német juhász is értelmes kutya, csak őt szerintem nehezebb nevelni (nagymamámnál ilyen van), meg ugye nagyobb helyre is van szüksége. Ja és ő meg egy újfundlandival osztozik a kerten, meg néha a szomszéd kutyájával is együtt bandáznak.
Szerintem azt válaszd, amelyik jobban passzol hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!