Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha veszek egy dalmatát, egy...

Ha veszek egy dalmatát, egy kaukázusit és egy német juhászt akkor összefognak barátkozni? És milyen a tulajdonságuk/személyiségük?

Figyelt kérdés

2012. szept. 23. 17:42
 1/4 anonim ***** válasza:
84%

Ha kölyökkorukban veszed meg őket, szerintem simán összebarátkoznak :D

A kaukázusi és a németjuhász őrzővédő fajta, a dalmata szerintem leginkább "díszkutya" de már csak abból kiindulva, hogy ebek, mind nagyon hűséges típusúak.

2012. szept. 23. 17:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ők lehet, hogy össze fognak barátkozni, de mivel nem értessz a kutyákhoz, ezért ez csak rajtuk múlik, téged viszont az őrületbe fognak kergetni. Szerintem kezdj egy darab németjuhásszal, ha vele eltöltöttél már néhány évet, letetted vele a munkavizsgát és már fel se merül benned a fenti kérdés, hiszen magadtól is tudod rá a választ, na akkor vállalj még több kutyát!
2012. szept. 23. 18:19
 3/4 anonim ***** válasza:

A dalmata "Ösztönösen is kiváló őrző-védő fajta"...

(forrás: [link] )

Ha megveszed ezen fajták kölykeit egyszerre, 2 héten belül (de talán még annyi se kell)az őrületbe fognak kergetni.

Kezdjük az elején. Volt már kutyád valaha? Hány éves vagy? Milyen körülmények között élsz (belvárosban, város szélén, falun)? Mennyit vagy otthon? Anyagiakkal hogy állsz? Mert három ilyen kutyát venni és tisztességgel eltartani kisebb vagyont feltételez.

Igazából bármi is a válasz ezekre a kérdésekre, azt teljes biztossággal tudom tanácsolni, hogy egyszerre csak egy kutyát vegyél. Ha már van egy három éves, kész kutyád, amelyik jól nevelt és semmi probléma vele, akkor elkezdhetsz gondolkodni egy második kutyán.

2012. szept. 23. 21:44
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Minek? 1 kutyával eleget foglakozni is bőven elég, nemhogy 3 ennyire különbözö fajtával.
2012. szept. 24. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!