Labrador-németjuhász keverék milyen?
Figyelt kérdés
Szóval a labrador tulajdonságait és a németjuhász tulajdonságait örökli? Vagy csak az egyikét?2012. szept. 25. 17:16
1/14 anonim válasza:
Mindkettőjét nekem ilyen van, az enyém inkább nj.
2/14 A kérdező kommentje:
És milyen? Barátságos? Volt mikor megtámadott téged vagy valamelyik családtagod? Azért érdekel ennyire mert épp kutyát akarok ami családbarát illetve védené is a házat.
2012. szept. 25. 17:22
3/14 anonim válasza:
Ezt nem lehet előre megmondani. Lehet vegyes is, de üthet csak az egyik szülőre is. Ez kinézetre, jellemre is vonatkozik. Nekem keverékem van, négyen voltak testvérek, de mind teljesen olyan lett, mint az apjuk. Lehet egy másik alomnál vegyesek lennének, vagy mind az anyjára ütne, ki tudja?
4/14 anonim válasza:
Nekem is nj-labrador keverékem van, bár színre labrador, tulajdonságra már német juhászkutyás. Sajnos elrontottam kicsikorban, ezért idegenekkel hamis. Családtagokkal szemben szelíd, de rettentően védelmez minket. Az enyém kisebb labrador nagyságú, de soványabb. A járása is nj-ra hajaz, meg a temperamentuma. Nagyon éber, figyelmes, jó házőrző, és az enyém legalábbis nagyon jó patkányozó
5/14 anonim válasza:
Munkamániás, pörgős, nagy mozgásigényű (miután ez mind2 fajtára egyenként is jellemző). Ha neveled, szocializálod, akkor nyilván barátságos. Hogy mennyire őrizné e a házat, kérdéses, miután az egyik örző kutyaként is ismert, a másik meg kezet nyal a betörőnek. Egyik sem az a problémás kutya a vezérséget illetően, nem vérengzősek, persze csak akkor, ha kölyökkorától kezdve nevelve van, kutyasuli stb. Viszont ezek a tulajdonságok, adottságok fajtán belül is változnak (az alap tulajdonságok ugyan azok, de mindegyik egyedben lehet egy kis plusz, vagy épp minusz), nem hogy egy alom keverék kutyán belül. Az egyik kicsi lehet inkább labi jellemű, a másik meg német juhász jellemű, a harmadik meg megint másmilyen. Az egyik kicsi vezér típus, a másik meg alig domináns. Szóval, változó...
6/14 anonim válasza:
Nekem volt ilyenem. Nagyon jó kutya volt, jellemre inkább labis volt, lelkes, jó indulatú, nyugodt, és nagy vadászösztöne volt, de nem bántott semmilyen állatot ,hanem nyakon csipte és odahozta nekünk. De ezt nem lehet megmondani melyik fajtáék fogja örökölni jellemre, és külsőre sem, az enyém olyan volt , mint egy fekete nj, de látszdott a fején h labis, és a füle is égnek álltak, mint a nj-nak.
7/14 anonim válasza:
Első voltam, az enyém már 10 év körüli, első kutya, elrontottam a nevelését így többször megharapott embert és volt h kutyát tépett szét...nagyon szégyellem magam, azóta próbálom nevelni kutyakiképzésre járunk stb...iszonyat okos.
8/14 anonim válasza:
nekem is labrador németjuhász keverékem van . tulzottan nem nevelgettem, gondolok arra hogy nem tanitgattam meg nem volt semmi szigor. és így lett egy kajla huncut vicces játékos kutyus. 7 éves korára találta meg a papucsot....házorzőnek csapnivaló
9/14 anonim válasza:
szia! nekem van labrador-németjuhász keverékem! nagyon aranyos,szuka sok mindenre megtanítottam könnyen tanul.De néha nem figyel oda és nem akar tanulni. itt van róla egy kép:[img]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Forrai%20Zsuzsanna/Asztal/%C3%9Aj%20mappa%20014.jpg[/img]
Ő Liza!
10/14 anonim válasza:
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Forrai%20Zsuzsanna/Asztal/%C3%9Aj%20mappa%20014.jpg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!