Fél éves kutya télen kint?
4 hónapos a kiskutyánk( golden retriever keverék, nagyobb lesz, mint egy átlag golden). Kinti kutya, van egy szigetelt háza, kibélelve. Jól elvan kint, végül is csak este van kint, napközben velem van egész nap. Találtuk utcán, nem akartunk kutyát, de megsajnáltuk, még nagyon picike volt. Télen viszont nem tudom, hogy mi legyen. Én szívem szerint éjjelre is beengedném télen. Az lenne a kérdésem, hogy nem viselné meg a kutyát(télen már fél éves lesz), hogy hirtelen a 20-25 fokból kimegy a mínuszba? Kicsit tanácstalan vagyok, nem tudom mi lenne neki a legjobb. Az, hogy hagyom, hogy megszokja a kint éjszakázást, és télen is kint legyen éjjel, vagy az, hogy télen éjjel velem van bent és napközben van a szabadban többet. Szerintetek?
Ő az első saját kutyám, még csak 1 éve élek külön a szüleimtől, otthon minden kutya kerti volt, ezért is vagyok tanácstalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!