Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kiskutya 3,5 hónapos oltás...

Kiskutya 3,5 hónapos oltás nélkül?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Örökbe fogadtam egy 3,5 hónapos kiskutyát. Kidobták szegényt, ideiglenes örökbefogadótól hoztam el. Semmi oltása nincs neki ennek ellenére már szobatiszta kutyusról van szó. Azaz konkrétan nem érdekelt senkit, hogy nem nagyon lehetne levinni oltások nélkül. Azonnal elkezdeném az oltási programját, de az egy dolog, hogy megkap belőle egyet amikor ennyi idősen vagy 4-en kellene túl lennie még nem lesz védett. Próbáljam meg levinni? Van egy nagyobb rét mondjuk oda vigyem ki? Illetve kivihetem?

2012. szept. 25. 13:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha valaki úgy van vele, hogy elég, ha befogadta, akkor az inkább ne vállalja. Ennyi idősen majd minden oltásának meg kell lennie, nyilván ha időben kezdik.

Komolyan fizettél érte???Milyen jogcímen?

2012. szept. 25. 18:32
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem, nem fizettem. Első oltás pipa! Eddig semmi baj remélem a későbbiekben is így marad:)
2012. szept. 25. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!