Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyibe kerül a kutyachip...

Mennyibe kerül a kutyachip 2013. január 1-től?

Figyelt kérdés
Olvastam több helyen meg rádióban is hallottam, hogy rendelet szabályozza, hogy 3500Ft-nál nem lehet több mindennel együtt. Elmentem az állatorvoshoz, akihez szoktam vinni a kutyusom, és ő azt mondta, hogy 4990Ft lesz. Sőt több embertől hallottam, hogy rátesznek még az állatorvosok pár ezret. Ha rendelet szabályozza, hogy 3500Ft-ba kerül, akkor miért drágább majdnem mindenhol?

2012. szept. 25. 07:17
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy Miskolcon ilyen nincs:)
2012. szept. 26. 15:21
 22/26 anonim ***** válasza:
A népkertibe most vittek egy kutyát chipelni, még le kellett szedálni mert a fején nem hagyja nyírni a szőrt, de nagyon össze van filcesedve, illetve ott derült ki h megevett egy patkányméreggel mérgezett galambot, így nyomták bele a K-vitamint is. Mindezért 10ezer párszáz forintot kértek, szóval szerintem már a népkerti annyiért adja. Illetve kérdezz rá az újdiósgyőri állatklinikán Kiss Kornélnál.
2012. szept. 26. 15:33
 23/26 A kérdező kommentje:
Kornélhoz járunk most már mert ők a legjobbak szerintem. Bennük bízom a legjobban mert kitűnő munkát végeznek. Ott mondták nekem hogy 4990Ft lesz. De mivel mindenhol drága maradok is szerintem náluk. Inkább fizetek rá minthogy a népkertibe csélcsap munkát végezzenek (tapasztalat). Csak ez a fura hogy ha máshol meg lehet oldani 3500Ft-ból itt miért nem...
2012. szept. 27. 14:08
 24/26 anonim ***** válasza:
76%
A népkertitől én sem vagyok elragadtatva, de nem lehet kijelenteni h rosszak. Ott is van olyan doki, akiben kevésbé bízom meg. Viszont egy chipbeültetést elrontani nem lehet. De Kornélnál szerintem nyugodtan rákérdezhetsz h miért annyi az annyi és miért nem 3500, nem fognak megharagudni.
2012. szept. 27. 15:14
 25/26 anonim ***** válasza:
14%

"Há hogy őrizze a házat. Arra mondjuk kíváncsi lennél, az ilyen közül hány támadná meg valóban a betörőt. Inkább örülne egy kis törődésnek akár a betörőtől is."

simán megtámagggya aszt aki begyün az udvarba...

2012. szept. 27. 23:51
 26/26 anonim ***** válasza:
mi az h 0?
2012. szept. 28. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!