Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Baj ha a csivavámmal úgy...

Baj ha a csivavámmal úgy játszunk, hgy hergelem és az ujjamat harapdálja? Nem lesz tőle agresszív?

Figyelt kérdés

2012. szept. 24. 20:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%

ugyan,de hogy lesz agresszív:)

ugyan ez nekem is a csivavám:)

2012. szept. 24. 20:35
 2/15 anonim ***** válasza:
Milyen idős? Ha már felnőtt, és nem okoz sérülést, akkor nem, de ha fiatal, és csak azért nem fáj, mert pici fogai vannak, akkor nagykorában agresszív lehet.
2012. szept. 24. 20:35
 3/15 A kérdező kommentje:
4-5 hónapos
2012. szept. 24. 20:41
 4/15 A kérdező kommentje:
és eléggé fájdalmas harapása van:)
2012. szept. 24. 20:47
 5/15 anonim ***** válasza:
67%
ez eléggé idétlen játék, pláne ha még morog is mellé, mert akkor agresszióra hajlamos. De minek hergeled???
2012. szept. 24. 20:50
 6/15 A kérdező kommentje:
mert ilyenkor nagyon izgága és plusz még provokálja az embert.
2012. szept. 24. 20:53
 7/15 anonim ***** válasza:
81%

ez komoly baj, de ha egy idegileg instabil kutyát akar az ember akkor egyáltalán nem probléma:)

elhiszem, hogy vicces mert, hogy kistestű kutya és még ráadásul kölyök is, de a legtöbb kutyatámadást ezek a kis termetű kutyák követik el, pontosan a nem megfelelő nevelés miatt.

ettől függetlenül, ha neked majd tetszeni fog, ha felnőtt korában úgy istenigazából ráharap az ujjadra vagy éppen, hogy a párod nem tud a közeledbe menni mert véd a kutyád, vagy mondjuk az, hogy vendéget se fogadhatsz amíg nincs elzárva...akkor nyugodtan folytasd ezt a "nevelési" módszert :)

javaslom Cesar Millant és nem azért mert volt a csodálatos kutyadoki című sorozata, hanem mert én már előtte is ismertem a nevét és nem ok nélkül :) tényleg jó a módszere, nálunk bevált és több ismerősöm is csak dicsérni szokta ha szóba kerül :)

2012. szept. 24. 21:00
 8/15 A kérdező kommentje:
köszi a választ azért kérdeztem meg hogy baj-e mert nem tudtam hogy az-e... de mostmár tudom köszi
2012. szept. 24. 21:04
 9/15 A kérdező kommentje:
az is baj hogy napi 2 óra séta mellet még van ereje otthon rosszalkodni, ez ellen mit lehet tenni. mert az bevált eddig hogy játszottam vele, csak ugyebár az azzal jár amit a kérdésben írtam. mi a teendő?
2012. szept. 24. 21:07
 10/15 Hovarju ***** válasza:
Szerintem nem jó játék. Ha nem 2 kiló lenne, hanem 40, akkor is igy játszanál vele?
2012. szept. 24. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!