Majd szeretnék 2 kutyát, de mikor jöjjön a második?
Milyen okból szeretnék 2 kutyát ?
szeretném ha nem lenne egyedül, ez alatt nem azt értem h egyedül hagyom őt és úgy ne legyen egyedül, hanem legyen egy fajtársa, a másik ok, h nagyon szeretem a kutyákat
Mennyire értesz a kutyákhoz? ...
1. mindenki elkezdi valahol, természetesen nem értek hozzájuk annyira mint egy olyan személy akinek már évek óta nagy testű kutyái vannak mivel nekem még nem volt csak kicsi
Hogy viselkedett a kicsi.
A kicsire nem volt annyi idő mint amennyi majd a nagyokra lesz (suliba jártam) de úgy gondolom mindent amit tudtam és szerettem volna megtanítottam neki, tacskó volt egyébként
Mi a két nagy ?
A két nagy közül az egyiket örökbe szeretném fogadni, úgyhogy az még kérdéses a másik német juhász lesz, lehet azt is örökbe fogadom ha lesz a menhelyen bár kölyköt szeretnék és ott nem biztos, h lesz
Két kutya sokkal költségesebb mint 1.. Két nagy kutya etetése minpőségi táppal 30e ft körül is lehet.
Ilyen dolgokkal tisztában vagyok, de köszi a tájékoztatást
Lesz mind 2re időd?
igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!