Happy dog medium babyrol váltanék acana vagy orijen?
Szia,
először is örülök, hogy a kis harcos jól van...
Megnéztem, az orijen puppynak a legmagasabb az energiatartalma. Mi azon neveltük fel a kutyánkat, nagyon szép lett és nem volt duci sem, inkább szálkás.(Most is)
DE! Mivel gabonamentes és gyógynövényes táp, nem minden kutya bírja ezt a kaját-hasmenés, bélgyulladás lehet. Ezért keverd és az elején csak nagyon kevés legyen a régi táphoz, majd kb 2 hétig fokozatosan növeld a mennyiséget. Teljesen ne hagyd el a régit, mert nem szabad sűrűn váltani kis korban -nem alakult ki még az emésztési rendszere. De jó az acana puppy és a pacifica is. Vagy a brit care esetleg.Hajrá!
Örülök, hogy jól van a kis kutya!! Ezek szerint nálad marad?
Én 3 hete váltottam egy közepes minőségűről az Acana Grasslands-ra. Kicsit borsos az ára, de tényleg kevés kell belőle (a közepes minőségű után) és a kutya gyönyörű tőle, eddig kint voltak a bordái, most jól néz ki, se nem sovány, se nem kövér. Én ajánlom ezt a tápot. De óvatosan kell váltani, mert elég "erős" táp.
2-es válaszoló vagyok. Annyira jó olvasni, hogy vannak ilyen emberek, mint Ti. :) Sok boldogságot kívánok a kutyushoz, nagy sétákat. Reméljük egészséges lesz a kicsike.
Honnan tudtál rendelni Grasslands-ot? Mert én vadászom a 13 kg-os zsákot, de alig akad olyan hely, ahol van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!