Dog Chow tápról váltanék, de mire?
Sziaszok!
Boxerem van, 19 hónapos kan, kölyökkora óta Dog Chow-n( csirkés és bárány&rizs keverten) él meg voltam vele elégedve de szeretnék váltani mert a széklete nekem nem annyira szimpatikus(lágy, puha, szivacsos)bűzmirigye is fel volt telve de nem volt begyulladva és 1,5x-2x annyit eszik belőle mint az adagolási útmutató.Mellette néha kap nyers csirkefarhátat(50-60 dkg)
Olvasgattam itt és sokan a Brit és Brit Care vagy a Acana-t esetleg az Josera ajánlják.
Kicsi belekavarodtam a tápokba és nem tudok dönteni, hogy a kutyának mi lenne a jó, mert a nyers csirkéről szeretnék letérni de mellette szeretném, hogy húsban gazdag étrendje legyen. Fontos lenne a mozgásszervi és szív betegségek megelőzése is. Jó emészthetős és szép bőr szőrzet sem elhanyagolandó szempont.
BRIT Premium Lamb & Rice és BRIT Care Adult Large Breed Lamb & Rice keverésén gondolkodom,vagy
BRIT Care Adult Large Breed Lamb & Rice és BRIT Premium Adult L 15kg
Szerintetek jó ötlet ? Minden megoldás érdekel de maradjunk ebben az árkategóriában max 750-800Ft/kg.
Nekem ugyanilyen problémám volt a dog chow-al ,és áttértünk a Pro Plan bárányhúsos kutyakajára.
Sokkal jobban megvoltam elégedve vele,bár az árát sajnos nem tudom,mert amikor én vettem le volt akciózva.
Ez a legjobb Magyarországon kapható táp, nagyon szép tőle a kutyám
Ez mellett döntöttünk:
BRIT Premium Lamb & Rice és BRIT Care Adult Large Breed Lamb & Rice 700Ft/Kg ár van így.
Majd leírom mi lett a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!