Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek? Ma a kutyámat...

Mit tegyek? Ma a kutyámat sétáltatás közben volt (rajta póráz! ) elütötte egy szirénázó mentőkocsi.

Figyelt kérdés
Szerencsénkre Mozsikát (kutyusunkat) azonnal állatorvoshoz tudtuk vinni, és rendbe fog jönni, de előreláthatólag 4-5 műtétet kell rajta végrehajtani, és ez mind nagyon költséges. Az állatorvos azt mondta, hogy általában azok szoktak fizetni, akik elütötték a jószágot, de jelen esetben úgy érzem nem várhatom el egy mentőstől, hogy kifizesse a műtéteket.Tudom, hogy nem szabadna felháborodnom, de nagyon zavar (nem várom el, hogy kiszálljon) :az ütközéskor nem lassított, és nem is kért elnézést: nem intett, nem dudált, nem villogott, semmi. Felírtam a rendszámát, de egyszerűen nem tudom mit tegyek. Ti mit mondtok?

#Mozsika
2012. szept. 22. 19:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Hacsak nem az történt, hogy a mentő feldöngetett a járdára, akkor Te vagy a hibás. A sziréna nem viccből van a kocsin, és már messziről lehet hallani, ha jön. Akkor gyalogosnak, autósnak is elsőbbséget kell adnia, még a zebrán is, ha zöld a lámpa neked, akkor is.
2012. szept. 22. 20:44
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezt komolyan kérdezed vagy csak van egy unalmas szombat estéd?

Én ezt nem tudom elképzelni.. pórázon van,de akkor hogy kerül az úttestre/mert gondolom a mentő ott ment/ ?

Plusz szirénázik,azt csak meghallod és akkor rövidebbre fogod nem.. Ez hülyeség, remélem nem történt meg..ha mégis akkor persze örülök,hogy rendben jön a kutyád,te meg figyelj oda jobban! :) na szia

2012. szept. 22. 20:48
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Itt egy hibás van, te. De én is kíváncsi lennék, hogy történt.
2012. szept. 22. 21:09
 14/17 anonim ***** válasza:
Én a kutyámat alapból arra nevelem, hogy úttest előtt mindig meg kell állni, leülni, bevárni a gazdit, majd parancsszóra el lehet indulni. És ha átmegyek az úton, mindig körülnézek, és ha egy hatalmas, 120 km/h-val közeledő, villogó, szirénázó kocsi jön erre, nem hagyom hogy a kutyám az úton legyen.
2012. szept. 22. 23:23
 15/17 anonim ***** válasza:

Miért érzem azt, hogy a kérdező csak unatkozott...

Ez egyszerűen egy annyira képtelen helyzet, hogy a valóságban szinte megtörténhetetlen.

2012. szept. 22. 23:25
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Pedig én is láttam hasonlót, csak az szirénázó tűzoltó volt. A kutyán (kis tacsi) flexi póráz volt, a csaj cseverészett, úgy lépett le az úttestről, nem nézett körül. A kutya azonnal elpusztult, a csaj is megsérült, mert elesett. A telefonja is széttört. A gazda a felelős az állatért, én pórázon viszem, de mindig megállunk a kereszteződéseknél.
2012. szept. 23. 00:14
 17/17 anonim ***** válasza:

Na mi lett a kutyussal?

Amugy ezt a helyzetet én is nehezen képzelem el

Én ha mentőt hallok azonnal megallok ott ahol vagyok a kutyámmal :D bármilyen biztonságos hely is legyen

2017. aug. 22. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!