Nem merem kivinni a kutyámat sétálni. (Bővebben lent)?
Nem fogja senki elvenni a kutyádat az biztos !
Próbáld meg azt,hogy először elviszed anyukáddal,barátnőddel bárkivel, ketten sétálni a kutyát. Később aki veled van lemarad tőled, így már egyedül sétáltok,de megmarad a biztonság érzett ha baj van (DE NEM LESZ :) akkor ott van valaki aki segít. Aztán ha már ilyenkor se félsz,lehet azt,hogy még mindig lemegy veled valaki,de ő előbb felmegy aztán már csak egyedül viszed!
Nincs ok a félelemre,nyugodtan viheted! :)
9 éve van meg a kutyám (bichon) és 10 éves voltam amikor kaptam, mindig egyedül sétáltam vele este is,egyszer se gondolkodtam azon,hogy elveszik tőlem :D
nyugodj meg és vidd el sétálni,nincs olyan hülye ember aki fényes nappal egy gyerektől elvenné a kutyáját!!
6. válaszoló vagyok, nekem is van amúgy kutyám és én viszem le mindig sétálni egy nap 4x,senki nem akart elvenni szóval ahogy a többiek is írták itt , hogy ők is egyedül sétáltatják és nincs gond :) ha nem nagyon félsz akkor nyugodtan kihagyhatod azt hogy először ketten viszitek stb. Azt azért írtam,hogyha sehogy nem megy így szerintem megszoknád. Ha meg egyből megy egyedül az még jobb :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!