Hogyan vegyem rá anyukámat, hogy vegyen társasházba egy tacskót?
Lehet furcsán hangzik de én is pont egy kertes társasházba akartam tacskót venni még régen, de szerintem reménytelen, ne próbáld meg.
A szomszédok állandóan szemétkedni fognak veled és kutyáddal is. Mindenért mennek majd panaszkodni, beleértve a kutyaugatást, ásást, rágcsálást és jóformán minden egyes élő cselekvésre utaló jelet. Amit a kutyával művelnek, az már csak a jóindulatukon múlik.
Ha nincs elkerített hely neki, ahonnan nem tud kijönni járkálni fog a lépcsőházban és garázsok közt (ha van) és nem várhatod el minden szomszédtól, hogy figyeljenek nehogy kiszökjön.
Az ilyenek előtt jól át kell gondolni, hogy tényleg szükséged van-e egy kutyára egy olyan helyre, az első fellángolásból hozott döntések sosem jók és később szinte kivétel nélkül megbánod.
Lehet, hogy pesszimistának tűnik, de szerintem törődj bele. Szüleid se fogják megengedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!