Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy palotapincsi kutyám...

Van egy palotapincsi kutyám és nagyon furcsán viselkedik! Segítsen valaki! Mi lehet vele?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy mi baja lehet. Azt vettem észre, hogy a hátsó két lábára nem tud felágaskodni, se felugrani az ágyra! De egyébként meg szaladgál. És nem is engedi, hogy a hátát, vagy az oldalát simogassam, mert el kezd morogni és visítani, még lehet, hogy meg is harapna! Mikor hozzá értem az oldalához akkor az izmai reszkettek! Valakinek ötlete?

2012. szept. 21. 22:31
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon szépen köszönöm a válaszod! Nagyon sokat segítettél! Esetleg annyit megtudnál még mondani, h hány éves volt a kutyád amikor jelentkezett ez a betegség? Az enyém 3 éves múlt!
2012. szept. 21. 23:20
 12/17 A kérdező kommentje:
Lépcsőzni soha nem szokott, de a labda utáni szaladgálás és a labda gurítása a mindene.
2012. szept. 21. 23:29
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát! Főleg az utolsó kommentelőnek! Minden rendben van a kutyámmal, a doki ki jött házhoz és megnézte! Nincs semmi baja, csak meghúzta az izmait! :)
2012. szept. 22. 14:06
 14/17 anonim ***** válasza:
Bocsánat nem láttam, hogy írtál. Jövőhónapban lesz 4 éves.
2012. szept. 22. 17:44
 15/17 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy jól van a kutyusod. De ha teheted, ruházz be egy ilyenre: [link] Én is ezt adom a kutyámnak, és azóta semmi baja nem volt. Jobb megelőzni a bajt. Drága, mert 9 ezer forint, de fél évig elég neki, napi költségre kiszámítva nem kerül sokban. 120 szem, de a kilóhoz mérten egy szemet meg kell felezni és felet adni neki naponta.

Ha teheted vegyél neki valamikor, és kezd el adni neki. Ne hogy később baj legyen.

Sok sikert! :)

2012. szept. 22. 17:47
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, aranyos vagy! :) Venni fogok neki az biztos! :)
2012. szept. 23. 09:18
 17/17 anonim ***** válasza:
ha szereti a kaját akkor vegyél neki egy kis boxot ha van akkor pedig dobj bele kaját és hagyd hogy belemenjek és ha belement rögtön csukd be az ajtaját és vidd az orvoshoz
2012. szept. 23. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!