Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » IKEA-ba be tudom vinni a kutyám?

IKEA-ba be tudom vinni a kutyám?

Figyelt kérdés
A Budapesten levő IKEAba akarunk bemenni kis-közepes termetű kutyusunkkal persze szájkosár póráz. Szerintetek beengednek a lakberendezős részre is. Ausztriában minden gond nélkül bemehettünk de itt nem tudom hogy állnak a dologhoz. Táskába nem rakom a kutyám :D
2012. szept. 17. 09:40
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem.
2012. szept. 17. 09:44
 2/29 anonim ***** válasza:
68%
Azt gondolom, hogy nem lehet. Azért az IKEA mégsem egy kutyafuttató.
2012. szept. 17. 09:46
 3/29 anonim ***** válasza:
78%
Hívd fel az üzletet! Nem hiszem én sem, hogy annyira engednék, de egyszer láttam egy yorkit bent, de őt kézben vitték végig.
2012. szept. 17. 09:51
 4/29 A kérdező kommentje:
Köszi felhívtam őket. Hát csak vakvezető kutya vihető be. Gondolom kis termetűeknél nem szólnak. Sajnos az enyém azért nagyobb mint egy yorki még ha nem is sokkal.
2012. szept. 17. 09:54
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem :(

Vagy otthon hagyod, vagy kint marad vele valakid :)

2012. szept. 17. 09:55
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes megpróbálkozni vele. Csak konfliktust okoz, ha nem vakvezető kutya. Mindegy, hogy milyen méretű. Miért szeretnél kellemetlenséget magadnak? Szeretnél vitatkozni az őrrel vagy konfrontálódni a vásárlókkal? Én nem tenném.
2012. szept. 17. 10:04
 7/29 anonim ***** válasza:
41%

itt sajnos nem :( osztrákoknál beengedik az ikeába, média markt-ba szóval mindenhova szinte........

Mi még le vagyunk maradva, itthon csak a csöviket engedik be a kutyák " büdösek, koszosak stb."

2012. szept. 17. 10:07
 8/29 anonim ***** válasza:
63%

Kedves emberek! Azért gondoljunk bele... Kint van a kirakatban egy felirat, meg az analfabéták kedvéért egy kis rajz is, teve meg strucc áthúzva. Dáma bevezet a boltba egy tevét vagy egy struccot, mert neki úgy tetszik és amikor ezt valaki nehezményezi, dacosan felkiált, hogy nálunk bezzeg Balambériában ezt szabad! Micsoda elmaradott, ócska hely ez a Magyarország! Ki tapsolna ennek? De őszintén...

Azért álljunk át néha egy pillantra a másik oldalra is, vagy képzeljük bele magunkat.

2012. szept. 17. 10:14
 9/29 anonim ***** válasza:
35%
Utolsóval egyetértek, itt a kutyát úgy kezelik, mint valami utolsó baktériumterjesztő fertőt. Meg mernék esküdni, hogy tisztábban a kutyáim, mint a pesti csövik, akik 3 hónapja nem fürödtek. Mindenesetre szerintem 100 %, hogy nem viheted be.
2012. szept. 17. 10:14
 10/29 anonim ***** válasza:
23%
Nálunk a praktikerbe be lehet vinni simán, sőt szólnak h szájkosarat vegyük le róla. Nem értem egy IKEA miben lenne más. Sajnos ez van nálunk M.o-n.
2012. szept. 17. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!