Milyen trükköt tudtok ajánlani, amit ülve vagy fekve is tudok tanítani a kutyusomnak?
Nagyon jó ez a videó :))
Én ezt láttam már élőben is egyik barátnőm ismerőse mutatta a kutyájával :D Náluk a vezényszó az "Ernyedj" :) Haláli :D
Ha kipróbálod a klikkert, tanítsd meg neki, hogy húzza le a lábadról a zoknit.
Ez hosszú és gondolkodás igényes feladat, nem kell hozzá sokat mozogni.
Esetleg megtaníthatnád arra, hogy vigyen oda dolgokat hozzád: telefont, távirányítót, papirzsepit stb.
Jó tanulást, és mielőbbi gyógyulást kívánok!
Ez jó ötlet :D
Klikkerezést mindenképp elkezdjük :)
Közben megtaláltuk az eltűntnek hitt 101 kutyatrükk könyvet is, abból kinéztem a fekvőtámaszt, nem is nehéz, ezt biztos megtanítom neki, legalább az izmait is dolgoztatom vele :)
Hempergést és a zokni levételt is tervezem :)
A többi dolgot meglátjuk, hogy haladunk :)
Köszi :)
Ismerem ezt a játékot, nem tudom mi a neve, de ilyen interaktív játék :) Még a kutyaoviban játszottunk vele :)
Kb. 5 percig csillagokat láttam, aztán pár lépés után simán rá tudtam állni, még sétáltunk tovább jó 1 órát, nem is fájt utána. Aztán hazaértünk, leültem, majd amikor 1,5 óra múlva felálltam, már nem bírtam rendesen ráállni, reggelre pedig be is durrant rendesen, akkor már esélytelen volt, hogy ráálljak. Az a vicc egyébként, hogy a másik bokámban is el van szakadva a bokaszalagom, ez 16 éve történt, csak akkor nem vették észre az orvosok. Most tavasszal vették észre, amikor ugyanígy kibicsaklott a bokám, de már mondták, hogy nem tudnak vele mit kezdeni, mert csak műteni lehetne, azt pedig egyenlőre nem akarom. Akkor 2 hét után már újra sportoltam, most meg mindenki azt mondja, hogy sokkal hosszadalmasabb lesz a felépülés. Hát azért reménykedem.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!