Milyen trükköt tudtok ajánlani, amit ülve vagy fekve is tudok tanítani a kutyusomnak?
Sajna most nem igazán.
Én ülök/fekszem.
Alexandra, mi történt? Hát hogy sétáltok most Joeyval? :)
Próbáld meg a gurulást megtanítani neki.
Azt nem mondom, hogy ezt a trükköt is tanuljátok majd meg, ezt inkább Neked küldöm, hogy röhöghess :D
Leírom miket tud :) Nem túl nagy a repertoár, de most lesz 1 hetem és sz@rrá fogom unni magam, meg hát Joeyt is le kéne fárasztanom agyilag :)
Ül, fekszik, pacsi, integetés, körbe, kukuccs, kúszik. Azt hiszem nagyjából ennyi.
Videót mindjárt nézem :)
Klikkert hozatok vkivel Fressnapfból :)
Bokaszalag szakadásom van, 1 hét fekvőgipsz :S Aztán majd jöhet a rögzítő.. Tegnap földes úton, mezőn sétáltunk, meg kellett kötnöm Joeyt, mert jött 2 másik kutya. Joey megrántott egy picit, vmi ellenállhatatlan szagot érzett, ez a kis rántás elég volt ahhoz, hogy rosszul lépjek és már meg is volt a baj. Frankón reccsent egyet a bokám.
Jövő héten sógorom fog jönni napi 3x hozzánk, aztán utána már végre a férjem is itthon lesz :) Meg talán azért utána rögzítővel tudom majd sétáltatni Joeyt, de meglátjuk majd mennyire fog fájni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!