A Lidl-ben kapható nagy kiszerelésű Orlando kutyatáp milyen minőségű?
Figyelt kérdés
Vettetek már Orlando tápot kutyátoknak? Ízlett neki?
Menhelyi kutyusoknak szeretnék tápot venni. De nagyon rossz minőségűt nem akarok venni.
2012. szept. 16. 16:17
1/4 anonim válasza:
én úgy hallottam a pedigreetől egy fokkal jobb..
de menhelyi kutyáknak szinte mindegy mit kapnak csak kapjanak vmi kaját, egy menhelyen bármilyen tápnak örülnek ,még a tesco-snak is! ott nem a minőség hanem a mennyiség számít
2/4 Julcs.Julcs.aaajucsi válasza:
szerintem elég jók ..az én kutyám a pirosat szereti .
3/4 anonim válasza:
Egyszer megneztem az összetevőit, úgy emlekszem jobb, mint a pedigree, friskies. Esetleg meg a dechatlonban kapható tápokat is megnezheted, azok nem rosszak, es egesz olcsók.
Ebből 12 kg 3990ft, es elvileg 30% hús van benne.
4/4 anonim válasza:
Ezt nem ismerem, én az Aldiban kapható Romeot adom az én ideigleneseimnek, szeretik, és az árához képest elég jó a beltartalma!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!